Aylin sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 02:08

27 Ağustos 2024 17:53

27.08.2024 Aylar geçmiş olmasına rağmen Vodafone hala para iademi yapmadı ve her gün müşteri temsilcileri ve finans değartmanları 200 kusur lira için sürekli beni arıyorlar ve ödememiz halinde halkınızda yasal takip başlatılacaktor diyorlar! Madem paranız kalınca her gün arayabiliyorsunuz, neden yurt dışını aramak için onay alınması gerektiği konusunda bir kez arayıp bilgilendirme yapmadınız? Ayrıca telefon numaranızdan aradık sizi fakat ulaşamadık şeklinde yalana hiç gerek yoktur! Çok ayıp!

1724770371091.5323253663-haziran-2024.pdf
04 Temmuz 2024 03:07 (Şikayetten 59 dakika sonra)
15 Temmuz 2024 15:24

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

27 Ağustos 2024 17:41

Aylar geçmiş olmasına rağmen Vodafone hala para iademi yapmadı ve her gün müşteri temsilcileri ve finans değartmanları 200 kusur tl için sürekli beni arıyorlar ve ödememiz halinde halkınızda yasal takip başlatılacaktor diyorlar! Madem paranız kalınca her gün arayabiliyorsunuz, neden yurt dışını aramak için onay alınması gerektiği kınusında bir kez arayıp bilgilendirme yapmadınız?

27 Ağustos 2024 17:50
vodafone-redli-tarife-satip-yurt-disi-aramada-ekstra-ucret-geciriyor-1.pdf

04.07.2024 15 yıldan fazladır Vodafone hattı kullanıyorum. Ve hep yurt dışında arkadaşlarım ve yakınlarım yaşadığı için diğer tarifelerden pahalı olmasına rağmen yurt dışını arayabilmek için Vodafone Red tarifelerini tercih ettim ve kullandım. Birkaç yıl önce tarifemin tamamı ile yurt dışındaki yakınlarımla görüşebiliyorken, birkaç yıldır Vodafone sadece 120 dakika ile sınırlandırmıştı Türkiye’den bazı ülkeleri arayabilmeyi. Şikayette bulunduğum faturamın olduğu Haziran ayında Amerika ile yaklaşık 3-5 dakika görüşme yaptım ve bunun karşılığında Vodafone bana fatura tutarım olan 404 TL'nin dışında yurt dışını kullanma ücreti olarak da 592.45 TL de yansıtmış. Kullandığım tarife zaten 'Red'li Fırsat 25GB Ultra paketi' olduğu için halihazırda 120 dakika yurt dışı aranabilen 23 ülkeyi ücretsiz arama hakkım var. 15 yıldır çok kez kullandım ekstra hiçbir bedel ödemedim ve 1,021.60 TL fatura geldiğini öğrenince Vodafone müşteri temsilcisini aradım ve neden faturamın yüksek geldiğini sordum. Bana yurt dışı arama bedeli dedi. Ben zaten Red'li tarife kullanıyorum dediğimde aktive etmeniz gerekiyordu dedi. Ben 15 yıldır bir kez bile aktive etmeden yıllarca konuştum. Madem yeni bir uygulama yaptılar, aktive etmeden yurt dışı paketi almış olmamıza rağmen kullanamayacak isek neden müşteri hizmetlerinden aranıp haber verilmiyor? Bir iki gün önce de bu sebepten dolayı hattımı Vodafone'dan derhal Turkcell’e geçirdim. Zaten Vodafone o kadar para vermemize rağmen birçok yerden çekmeyen, sürekli internetin kesildiği çok kötü bir operatör, hem hizmet vermedikleri gibi yüksek paralar alıyorlar, hem de hizmet sunmuyor ve hakkımız olan para ile aldığımız yurt dışını arama paketimizi onay almadan aktive etmeden kullandırtmıyorlar. Benden haksız yere talep ettikleri 592.45 TL'nin faturadan kaldırılmasını talep ediyorum. Tüketici Mahkemesi'ne de başvurdum. Ayrıca bu yaptıkları durumu düzeltmezlerse avukatım aracılığıyla dava da açacağım ve yakınımın olduğu bir kanalda dile getireceğim! 27.08.2024 Aylar geçmiş olmasına rağmen Vodafone hala para iademi yapmadı ve her gün müşteri temsilcileri ve finans değartmanları 200 kusur tl için sürekli beni arıyorlar ve ödememiz halinde halkınızda yasal takip başlatılacaktor diyorlar! Madem paranız kalınca her gün arayabiliyorsunuz, neden yurt dışını aramak için onay alınması gerektiği konusunda bir kez arayıp bilgilendirme yapmadınız? Ayrıca telefon numaranızdan aradık sizi fakat ulaşamadık şeklinde yalanın hiçbir mantığı yoktur! Ayıp!

Goker sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2025 11:31
"Beni arayarak ücretimin iadesinin yapılacağını bildiren hanım efendiye teşekkür ederim, fakat Vodafone gözümde eksi durumda nolursa olsun bu problemin çözümü için illa buraya mı yazmam gerekiyordu?"

13 Mart 2024 11:08

Ferhan
07 Haziran 2025 14:12
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 00:07

Vodafone Kategorileri