Fatma sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 17:36

Evimizin çatısını Vodafone baz istasyonu için kiraladık. Kurulum sırasında çatıda kırılma vs oluşturdukları için altındaki dairenin tavanı ve duvarları ıslanıyor. Bunun için "kiralama destek hattı na mail yolladım ama hiçbir cevap alamadım. Temmuz ayında aynı işlemi yaptığımda ilgili birimdeki kisi fotoğrafları istemişti ve ekip yollayacağını söyledi. Biz kendi ustamıza alelacele bir şeyler yaptırdık ve daireyi boya badana yaptık. Simdi gene akıyor ve kiracımız tavan komple islak diye şikayette bulunuyor. 0546********63 numaralı numarayı arıyorum beklemede tutuyorlar ve cevap verilmiyor. Bunun bir şirket politikası olduğunu düşünüyorum ve sözleşmelerinde verdikleri sözü tutmuyorlar.

18 Aralık 2023 19:27 (Şikayetten 1 saat sonra)
19 Aralık 2023 20:15

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

20 Aralık 2023 14:09

20 Aralık 2023 17:52
Vodafone Kiralama Destek Hattı

İyi Günler, lütfen beni TR saatiyle 12-17 arası arayabilirsiniz. Anlamadığım email yazdım "[email protected]" neden bu mailime cevap verilmedi. Çünkü işlemleri başlatmak için fotoğraflar ve kira kontratını size yollamamı istiyorsunuz. Kiralama Destek hattı nin başka bir e-mail adresi var mı? Catida kurulum sırasında oluşan kırılma yüzünden altındaki katin tavanı ve yan duvari çok kotu bir durumda. Ve orada o şekilde insanlar yaşıyor gereğinin yapılması için Temmuz ayından beri yaptığım başvurulara cevap alamıyorum. Ve biz sizi aradık ulaşamadık deniliyor. Kiralama Destek hattını şikayet edeceğim bir adres, email, Vodafone içinde yeralan bir birim arıyorum. İyi çalışmalar

21 Aralık 2023 14:43

21 Aralık 2023 17:29

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için sizi aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

21 Aralık 2023 20:12

İyi Günler, beni aradığınızı söylüyorsunuz ama beni aramadınız acaba telefon numaramı yanlışmı cevırıyorsunuz? Niye ısrarla "aradık ulaşamadı diyorsunuz? " Neden yazdığım emaile cevap vermiyor sunuz? Doğru söylemediğinizi düşünüyorum. Kiralama Destek hattı çalışmıyor Bu yapılanın bir şirket politikası olduğunu düşünüyorum. Ben baz istasyonunu söktürmek istediğim dede bana eminim aynı işlemi yapacaksınız. Yapılan sözleşmedeki yükümlülüğünüzü yerine getirmiyorsunuz. "Kiralama Destek hattı" na yazdığım e-mailime cevap vermeniz gerekiyor. İyi çalışmalar

Ayşegül
13 Ağustos 2023 23:35
Şule sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 00:01
Vodafone Baz İstasyonu ve Evime Verilen Zarar
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 20:06
Vodafone Baz İstasyonu Nedeniyle Çatı İzolasyon Sorunu
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
17 Temmuz 2024 15:34