Barış sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 00:04
Barış'ın Teşekkür Mesajı
“Vodafone çözüm ekibinden İbrahim Bey'e, verdiği destekten, açıklayıcı bilgilerinden ve yoğun ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Aklımda soru işareti bırakmadı ve böyle işine hakim birinin Vodafone'da çalışması beni memnun etti.”

Vodafone faturasız hattımı faturalıya çevirmek istiyorum fakat Yanımda uygulamasında geçebileceğim hiçbir faturalı tarife yok diyor. Sadece kolay paketler var, öneriliyor. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum. Zaten Vodafone şebekesinden fazla memnun değilim. Çok kesinti oluyor. İnternet ihtiyacım yok sadece dakika hakkı kullanıyorum. Eğer bana dakika bazında uygun fiyatlı faturalı tarife teklifi sunulmaz ise başka operatöre taşıyacağım hattımı.

30 Nisan 2024 00:14 (Şikayetten 10 dakika sonra)
30 Nisan 2024 17:19
30 Nisan 2024 20:05

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

30 Nisan 2024 21:21
30 Nisan 2024 21:31