Eylem sonuçtan memnun

Vodafone Evlilik Nedeniyle Soy İsim Değişikliği

Vodafone Evlilik Nedeniyle Soy İsim Değişikliği
15 Şubat 2024 16:46

Hat değişikliği nedeniyle başvuru yapmıştım. Ancak geçeceğim operatör belge uyuşmazlığı sebebiyle değişikliğin onaylanmadığını söyledi. Vodafone müşteri hizmetlerini aradım evlilik sonrası soyadı değişikliği yapılması gerektiğini söylediler. Bu işlemi defalarca yapmaya çalışmama rağmen soyadım bir türlü güncellenmiyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım ve bayilerine gittim. Tobi den müşteri temsilcisine bağlanıp dert anlatmak neredeyse imkansız. Hiçbir dediğinizi anlamıyor. Ankara'da iki ayrı bayide gerekli işlemleri gerçekleştirdim. Sonuç yine değişmedi. Üzerine kaç defa gitmeme rağmen sistem arızası vs var deyip geri çevirdiler ve işlemimi gerçekleştirmediler. Haftalardır arama yapamıyorum, internete giremiyorum. Bu arada hattımı değiştirme isteğim evimde Vodafone'un hiçbir şekilde çekmemesi. Bu konuda ad hiçbir aksiyon almadıkları için hattımı değiştirmeye karar verdim ancak bunu da yapamıyorum. Lütfen bu konuya bir çözüm bulunmasını rica ediyorum.

15 Şubat 2024 18:24 (Şikayetten 1 saat sonra)
15 Şubat 2024 20:04
Eylem
Eylem
20 Şubat 2024 15:36

Teşekkür mesajı yazıyor ama Vodafone a teşekkür etmem. Müşterilerinizi bir ay uğraştırdıktan sonra araya 3. Merci sokunca iş halletmeniz teşekkürü hak etmiyor.

Vodafone Soyad Değişikliği Sorunu

02 Temmuz 2024 20:17