Vodafone Esim Katı Yeni Telefona Aktaramıyorum

26 Ekim 2023 01:281.891

Vodafone fiziksel sim kartı Bayiye gidip 100 TL vererek Esim kartına çevirdim. Kartı iPhone XS max aktifleştirdim. Bir sorun çıkmadı. Yeni Telefon iPhone 12pro max aldım ve eski telefondan bütün verileri yeni telefonu aktardım. Yalnız esimi aktarmak istediğimde, bu işlemin desteklenmediği bildirisi ile karşılaştım. Bayiden aldığım esim kartında "Daha sonraki kullanımlar için saklayınız " bildirisi vardı. Eski Telefondan esim hattı kapatıp sildim. Yeni Telefonda Karttaki QR kodu okuttum. Şöyle bir bildiri geldi:
Hücresel Plan Eklenemedi
Bu kod artık geçerli değil. Daha fazla bilgi için operatörünüzle iletişime geçin.
Ben şu an yurt dışındayım ve bu sebepten Bayiye de gidemiyorum. Mobil Bankacılıkta da Telefon numarası kayıtlı olduğundan, SMS de alamıyorum. Bu sebepten çok mağdurum.

26 Ekim 2023 05:12 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

2 Kasım 2023 17:42

Degerli Musterimiz, ilettiginiz sikayeti incelemek icin ek bilgilere ihtiyac oldugunu farkettik, bu bilgileri almak uzere sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

2 Kasım 2023 17:43

Iletmis oldugunuz sikayetiniz icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik, ancak ulasamadik. Ihtiyacimiz olan ek bilgileri tamamlayamadigimiz icin, probleminize cozum sunamiyoruz. Sikayetiniz devam ediyorsa, dijital asistaniniz TOBI uzerinden veya Vodafone Musteri Hizmetleri’ni arayarak bize ulasabilirsiniz.

2 Kasım 2023 17:43

aynı numaradan yeniden e sim başka hatta sağlanılamamaktadır .

20 Ocak 20:54

Aynı olayla bende karşılaştım ve artık Vodafone TR' esim kartımı iptal edip Turkcell e geçeceğim.

Turana
Benzer Şikayeti Var
11 Şubat 2024 17:27

Evet, ben hattımı Turkcell'e taşıyorum. Hem müşteri hizmetleri cevap veriyor hem de e-sim kolayca telefondan telefona aktarıla biliyor hem de paketler Vodafone göre daha uygun. Vodafone tam bir fiyasko ne müşteri hizmetleri cevap veriyor ne de e-sim Aktarma oluyor.

Turana
Benzer Şikayeti Var
11 Şubat 2024 15:09

Bende de aynı problem var, peki nasıl hall ettiniz problemi acaba?

Vodafone Esim Aktarımında Dijital Kolaylık Eksikliği Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

7 Mayıs 2025 20:29996

Şikayet Konusu: esim Aktarımında Müşteri Deneyimi Problemi Yaklaşık iki yıldır aktif olarak kullandığım Vodafone esim k...

1 Destek

Vodafone Esim Sorunsalı, ( Belliydi... Bile Bile Lades İşte )

24 Ocak 2024 12:347.022

"Merhaba, sorunum kısa sürede çözüldü. Teşekkür ederim 👍🏻"

1 Destek1 Yorum

Vodafone E-SİM Servis Yok Sorunu

13 Mayıs 2024 23:431.692

"Yeni E-sim ile sorun çözüldü. Teşekkürler..."

Tümünü Gör
Vodafone Yanıltıcı SMS Bildirimi!

VodafoneYanıltıcı SMS Bildirimi!

Emincan
Vodafone Lütfen Yardımcı Olun

Vodafone LütfenYardımcı Olun

Sabri
Vodafone Arızalı Sıfır Telefon Verdi Ve Sorunsuz Denildi!

Vodafone ArızalıSıfır Telefon Verdi Ve Sorunsuz Denildi!

Fatih
Vodafone Müşteri Mağduriyeti Ve Bilgilendirmeme