Mukadder sonuçtan çok memnun

Vodafone Bilgi Talebi Maillerine Cevap Vermiyor

11 Mart 2024 01:37

E-devlet üzerinden tesadüfen kontrol ettiğim mobil hat abonelikleri sayfasında, bana ait olmayan, daha önce kullanmadığım iki adet telefon numarası gördüm. Bunun üzerine Vodafone müşteri hizmetleri ile iletişime geçip; bu numaraların bana ait olmadığını belirterek bilgi talebinde bulundum. Müşteri hizmetlerindeki görevli kişi, talebimi belirten bir dilekçe yazıp "e*************@vodafone.com" mail adresine göndermem gerektiğini ve bir hafta içerisinde iletişime geçeceklerini belitti. Ancak iki hafta olmasına rağmen ne mail ne de telefon üzerinden herhangi bir iletişim sağlamadılar. İsmime açılmış ve bir seneyi aşkın süre kullanılıp sonrasında kapatılmış iki adet mobil hat aboneliği var. Ancak ben hiçbir şekilde bilgi alamıyorum. Bu hat abonelikleri nereden, hangi şubeden yapıldı öğrenmek istiyorum. Telefonda hatlar aktif olmadığı için bilgi veremiyoruz, dilekçe yazmanız gerekli diyorsunuz. Dilekçe gönderiyoruz tenezzül edip geri dönüş dahi yapmıyorsunuz. Nasıl bir sorumsuzluk bu? Ortada yasal olmayan bir durum var, belki başım ağrıyacak bu konu yüzünden ama şirkette muhatap bulamıyoruz.

11 Mart 2024 02:21 (Şikayetten 43 dakika sonra)
14 Mart 2024 15:09
14 Mart 2024 15:57

Konuya ilişkin dilekçemi ve kimlik kartımın fotoğrafını ek olarak gönderdim.

Aleyna
04 Şubat 2025 18:42
Nassiba sonuçtan hiç memnun değil

Nassiba
14 Ağustos 2024 15:42
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
24 Mayıs 2025 21:53