Selver
06 Mayıs 2024 19:35

Aldığımız torenna konsolun tüm ayaklarına 3 er vida atılması gerekirken kurulum esnasında hepsi 2 ser vida ile sabitlenmiş konsolu yerinden oynattığımızda boşluk kısmından esneyerek plastik kısmı kırıldı. 15 gün önce yedek plastik parça için başvurduğumuz halde hala hazırlanıyor. görünüyor. Gerçekten teslimatta ve sonrasında sürekli aksaklıklar yaşadık. Mağduriyetimizin giderilmesini acilen istiyoruz

07 Mayıs 2024 12:28 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

09 Mayıs 2024 09:48

13 Mayıs 2024 11:12

Osman sonuçtan çok memnun

Osman
07 Kasım 2023 12:13
"Vivense çözüm ekibinden Beyza hanıma teşekkürlerimi iletiyorum şikayeti yayınlanmadan iletişime geçtiler. Kurumsal bir firmanın çözüm sürecinin ve müşteri hizmetlerinin ne kadar önemli olduğunu gösterdikleri ve çözüm buldukları için Vivense ailesine teşekkürlerimi iletiyorum."

Serkan
31 Temmuz 2024 17:51