Vivense Pandora Yatak Odası Takımı Problemli Çekmece İçi

29 Haziran 2023 19:02
29 Haziran 2023 18:20

Bu ürünle ve diğer aldığım tüm ürünlerle ilgili yaşadığım problemin haddi hesabı yok. Çekmecelerimi kullanamıyorum ve gerçekten çok sıkıldım bu durumdan. Biri bu problemi düzeltsin lütfen.

03 Temmuz 2023 10:02 (Şikayetten 3 gün sonra)
28 Kasım 2023 14:34

Henüz bana herhangi bir geri dönüş yapılmadı ben aylardır yine beklemiş bulunuyorum.

29 Kasım 2023 21:16

- Vivense Gardırop Çekmecesi Bitmeyen Problemi! Merhabalar, yine gardrobumla ilgili bir şikayet yayınlayacağım. Bunu daha önce de yaptım ben ve ne yazık ki bana hala çözümle ilgili gelen olmadı. Hiçbir şekilde benimle iletişime geçen olmadı ne yazık ki. Benim bu gardırobumun içinin dörtlü çekmecesi bu. Hala bu şekilde taşınırken, kayınpederim bunu sökerken fark etti. Benim kayınpederim mobilyadan anlar. Çekmecem hep mobilyamı yani yatak odamın mobilyasını çizmiş. Yani tabiri caizse mahvetmiş. Bu problemle ilgili daha önce koltuklarıma ve yatak odama bakmaya gelen görevliler bunlara baktı. Bu çekmeceler buraya takılırken çekmeceler açılmıyorlardı. Açılıp sadece belli bir yere kadar geliyorlardı. Tamamen açılmıyorlardı. Ben bunu söylediğimde çalışan kişi şiddetli bir şekilde çekti ve açtı. Açıldı. Bu böyle hani buna bir kere şiddetli bir şekilde çekerseniz gelir ve bir daha bozulmaz dedi. Aynen o şekilde yaptı ve gitti. Dediği şekilde de oldu. Devamında açıldı. Sonrasında diğer bütün çekmecelerde aynı sıkıntıyı yaşamaya devam ettim. Hiçbir çekmecem açılmamaya başladı. Ben bu sefer bunları bu şekilde çıkarttım. Daha fazla mobilya zarar görmesin. Bir şey olmasın diye ben bunu bu şekilde bıraktım. Ama bu şekilde tabii ki kullanmak doğru değil. Lütfen firma yetkilisini kimi gönderiyorsa göndersin. Bunu gelsinler tamir etsinler veya bunları değiştirsinler düzeltsinler bir şey yapsınlar. Çünkü ben bunu bu şekilde kullanmak istemiyorum. Hiçbir şekilde zaten kullanamıyorum. Çalışanlarınız da gerçekten çok vurdum duymazlar. Hakaret etmek istemiyorum. Gerçekten hiçbir şey beceremiyorlar. Buna bu şekilde şiddetli bir şekilde çekmeleri hiç doğru değil. Bunun içinde küçük küçük boncuklar vardı. Hepsi bir bir yere döküldü. Hiçbiri yok şu anda kayıplar. Çözüme ulaştırılması için bir an önce bekliyorum. Lütfen yetkili birilerini gönderin buraya.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
26 Ocak 16:50
vivenseden-eksik-ve-kirik-parcalar-icin-4-aylik-cozum-bekleyisi-3.jpg
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
15 Temmuz 2025 20:51