Vivense Mobilya İade Sorunu Ve  Zamları!

26 Aralık 2023 16:52522

9 Ocak 2024 23:56

çözüm iade müşteri hizmetleri hiçbir şey yok. Bir aydır iptal ettiğim ürünün parasını yatırmadılar. Siparişi açık olan ürünümün taksitleri bitti 3 aylık taksitle almıştım ürün hala ortada yok. Hiçbir şekilde çözüm de yok.

1 Destek
26 Aralık 2023 16:56 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

27 Aralık 2023 12:51

Merhaba, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

27 Aralık 2023 15:34

M*** s. (Vivense TR) 27 Ara 2023 13:00 gmt+3 Merhaba Olcay Bey, şikayetvar.com'a yazmış olduğunuz şikayet ile ilgili size bilgi vermek ve destek olmak amacı ile yetkili birimden ulaşmaktayım. Öncelikle yaşanan durum adına çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Kartınız CardFinans olduğu için bu kartlarda taksit seçeneği sadece pos cihazlarında geçerlidir. Onun dışında taksitli olmamaktadır. Eğer kartınız Enpara ise taksit pos cihazlarında da sitemizde de yapılmamaktadır. Size bununla ilgili bilgilerimizin yer aldığı linki ilettim. İlk satıra da bakabilirsiniz. Orada yazmaktadır bu bilgi. Link https://www.vivense.com/cardfinans-kampanyasi-lp.html?ref=camplp_banka_5 Ürün şu an iptal edilmiş görünüyor. Ama size derseniz ben ürünü taksitsiz şekilde almak istiyorum diye ben aradaki farkı almadan yeniden sıfırdan size sipariş oluşturabilirim. Ama taksit işlemleri sizin kartınızla alakalıdır buna biz müdahale edemiyoruz. Dönüşünüze istinaden işlemlerime devam edeceğim. Sevgilerimle.🌸️ [41MZRD-PV07J]. Bu gönderdiğim resimde kartıma taksit yapıldığı bu resminde sizin sitenizin ödeme sayfası olduğu açık ve nettir. İsterseniz ödemenizi hemen sağlarım diyorsunuz benim en başından beri istediğim zaten bu idi ödememi hemen sağlayın girip sitenizden tekrar dan taksitli olarak alacağım bu ürünü demiştim. Ama siz 14 gün gibi bir süre den bahsettiniz ve bu süre içerisinde de ürüne zam yaptınız dolayısı ile artık ödememi hemen yapmanızda iş görmüyor. Çünkü sitenizde bu ürün artık. Benim alacağım fiyattan 4 bin tl daha yukarıda. Ben en başından beri bu olay bu şekilde gelişmesin diye uğraştım. Ama geldiğimiz noktada. Siz bana peşin alırsanız ürününüzü tekrar aktif edebileceğinizi söylüyorsunuz benzaten bunu yanlışlıkla peşin almıştım. Bu kadar detaya ne gerek vardı Anladığım kadarı ile Vivense bu konuda sınıfta kalmıştır sayfalarında veya politikalarında değişikliğe gitmek gibi bir düşünceleri yoktur. Ben bunu. Sizin kendi sisteminizi geliştirmeniz daha kullanışlı hale getirmeniz içinde bu kadar irdelidim. Ama. Konu net. Değişiklik sizin için zor. Ben iptal ettiğim ürünün parasını geri alırım. Siz kime ne şartlarda satış yapmak isterseniz o şekilde satın bu açıkçası beni çok ta ilgilendirmiyor. Allah çarşınıza pazar versin. İPhone’umdan gönderildi

17 Ocak 2024 12:45

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Vivense hakkındaki soru, öneri ve görüşleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

17 Ocak 2024 12:52

Sorunumun çözüldüğünü nereden çıkartıyorsunuz. Öyl birley olmadı. Bir ayı aşkın bir süre geçti kredi kartıma faiz yedim. Artı sizdeki 9500 TL lik ürünü taksitli alacaktım şu an sitenizde en az 13/14 bin tl ürünümü alamadım. İki buçuk ay önce siparişini geçtiğim parasını ödediğim ürün henüz teslim edilmedi en geç 5 Ocak teslim yazıyor tutanakta. Ve siz müşteri memnuniyetini sağladığınızı düşünüyorsunuz öylemi. Onu geçin bunu ancak ben söylersem memnuniyet sağlanmış olur sizin söylemenizle olmaz.

Teslim Almamış Gardırop İçin 30.764 TL Kesintisi Geri Dönmedi

8 Şubat 00:03383

13.12.2025 tarihinde Vivense Teknolojik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.’nin İzmir Karşıyaka Ordu Caddesi’ndeki şubesinden Lun...

Kurulumu Yapılmayan Gardırop İçin Haksız Kesinti Ve Oyalama

Fatma
Fatma
29 Kasım 2025 11:14264

Vivense’den Atlas 4 kapak 2 çekmeceli gardırop ve kurulum hizmeti satın aldım. Ürünümü yaklaşık 10 gün önce teslim ettil...

1 Yorum

Vivense Kusurlu ,Kalitesiz Gardırop

Gülten
Vivense Mobilya Hatalı

Vivense Mobilya Hatalı

Vivense Hasarlı Ve Yanlış Gönderilen Ürünün İçin Destek Olmuyor!

Vivense Hasarlı VeYanlış Gönderilen Ürünün İçin Destek Olmuyor!

Hakan
Vivense Üretim Hatası, Kötü Ürün!

Vivense ÜretimHatası, Kötü Ürün!

Alperen

Öne ÇıkanKonular