Bahar sonuçtan çok memnun

Bahar
23 Temmuz 2024 08:08

Yaklaşık 8 -9 qy önce Vivense'den internet üzerinden luna organik yatak siparişi verdim. Kaliteli ortopedik vs. Diye özellikle araştırıp onu seçtim. Yatak geldi 2 gün kullandım. Fakat yaylarında içinin dizaynında sorun olduğunu fark ettim. Yatağa yattığım an içeri batıyordu. Yatağı köşeye kaldırdığımda içi boş çuval gibi bir tarafa çöküyordu. İletişime geçtim zar zor gelip yatağı aldılar ve değişim gerçekleşti.

Yeni gelen yatağı kullanmaya başlayalı 8 ay oluyor. Fakat şu anda da yatağımın bir köşesi çökmekle kalmadı, yatağın belli yerlerde çukurlar oluştu ve o kadar pis kokuyor ki anlatamam. Her yatağa yatışımda koyun kokusuyla kalkıyorum. Nevresimlerim odam koyun kokuyor. Ben böyle kötü böyle pis bir koku ve durumla karşılaşmadım hiç daha önce. Gereği lütfen yapılsın ve derhal iade/ değişim ne gerekiyorsa sağlansın lütfen.

23 Temmuz 2024 14:12 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

26 Temmuz 2024 08:14

29 Temmuz 2024 08:33

Elmira sonuçtan hiç memnun değil

Yatak Kalitesi Nedeniyle Artan Bel Ve Boyun Ağrıları

Elmira
30 Eylül 2025 09:11
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
09 Temmuz 2024 17:36