Vivense Luna Nox Gardırop

Hüda
Hüda
10 Ağustos 2023 16:261.572

Vivense Luna Nox gardırop satın aldık. Ürünümüz 5 kapaklı toplamda 3 modül.
Siparişimiz geldi, önce bir modül yanlış geldi. Kurulumu da tek başına bir kişi yapmaya çalıştı. Hatalı kurulan noktalar oldu. Dolap çok fazla sallanıyordu arkadan vida atmam lazım dedi. Attı ve rafımızı patlattı.
Ssh açıldı, yeniden ekip geldi
yanlış gelen modülü kurmak için. Yine aynı sorun, çok fazla sallanıyor. Kulplar yanlış delindi ve maalesef yamukluk var.

Hala patlayan rafımız sorunu da devam etmekte. En kısa zamanda çözümünü talep ediyorum

12 Ağustos 2023 10:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba , Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

12 Ağustos 2023 15:48

Merhaba Hüda Hanım, Telefon görüşmemize istinaden konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirme yapılmıştır. İyi günler dileriz. Çözüm Merkezi

16 Eylül 2023 18:49

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Nil
Nil
21 Ekim 2024 04:09

Bana da kırık dolap teslim edildi kapak üzerimize düşüyordu yeniden sipariş oluşturdular 4 ay oyalayıp siparişi sistemden sildiler. Geçen yıl da aynısını yaşadım inceliyoruz deyip zaman aşımına uğratıyorlar. Vaktim olunca detaylı video çekip anlatacağım

Meliha
Meliha
22 Aralık 2024 17:21539

Vivense'den aldığım aedf07156050 sipariş numaralı 5 kapaklı Bahar gardırop yanlış geldi. 3 modül halindeki dolabın sol m...

Aynur
Aynur
17 Nisan 2025 22:00385

Vivense'den 6 kapaklı gardırop aldık. Ürün elimize ulaştı ama 1 adet parçası hatalı gelmiş. Durumu bildirdik. Kayıt oluş...

Vivense Ürün Kurulumunda Hata

Esra
7 Kasım 2023 12:131.150

"Vivense müşteri temsilcisi Meltem Hanım'a teşekkür ederiz sayesinde sorunumuz Kısa sürede çözüldü"

Tümünü Gör

Vivense Kusurlu ,Kalitesiz Gardırop

Gülten
Vivense Mobilya Hatalı

Vivense Mobilya Hatalı

Vivense Hasarlı Ve Yanlış Gönderilen Ürünün İçin Destek Olmuyor!

Vivense Hasarlı VeYanlış Gönderilen Ürünün İçin Destek Olmuyor!

Hakan
Vivense Üretim Hatası, Kötü Ürün!

Vivense ÜretimHatası, Kötü Ürün!

Alperen

Öne ÇıkanKonular