Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 20:55

2022 yılı Aralık ayında Vivense İzmir Çiğli mağazasından koltuk takımı satın aldım. Hayatımın en büyük yanlışını yaptığımın hatanın farkına geç olsa da vardım. Ürün 2024 şubatta geldi. Sipariş etmiş olduğum kumaş farklı geldi. Kavga dövüş değişti. Sonra kasa kısmında açıklık ve başka sıkıntılarla 2. Koltuklarda değişti. Biraz kullandıktan sonra üçlü koltuk ön kısma oturulduğunda arka kısmı kalkıyordu kurum esnasında ayakların biri eksik takılmıştı. Servis geldi yaptı.
Zamanla koltuğa oturduğu muzda sanki çukur bir yere oturuyor gibi oluyorsun. Koltuğun orta kısmına oturulduğunda ise resmen tahtaya oturuyorsun. Bu kadar kalitesiz bir ürün olamaz. Mağazaya Eylül ayında sıkıntıyı ilettim servis geldi. Servis elemanı oturduğunda sıkıntıyı gördü. Alta sünger takviyesi yaparız dediler. Kabul etmedim mağazaya cumartesi tekrar gittim ben dönüş olacak diye beklerken dosyayı kapatmışlar. Mağaza yetkilisi çekmiş olduğum video yu görünce bariz çöküntüyü gördü. Yetkililere iletelim dedi. Yetkili sıfatın dakiler değişim yapılmayıp çökmüş koltuklara sünger takviyesi yapacaklarmış.
Vivens yetkilileri 3 kerede zor getirmiş olduğunuz koltuklar 1.5 olmadan bile çökmüş daha sen neyi savunuyor sun.
Ürün kataloğu da 32 desi sünger yazmışsınız 32 desi sünger nasıl oluyor da bu kadar sürede çöküyor.
Tüketicilere tavsiye Vivens markasını evinize sokmayın.

15 Kasım 2024 09:32 (Şikayetten 12 saat sonra)
01 Aralık 2024 15:16

15 gün oldu hale bir dönüş olmadı...

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
04 Nisan 2024 21:15
Vivense Den Kötü Deneyimin
Didem sonuçtan memnun

Didem
22 Ağustos 2023 10:20
"Koltuktaki üretim hatası ayakların yuvaları tamir edildi. Gelen servis ekibinin ellerine ve emeklerine sağlık. Çok uğraştılar ve yaptılar. Koltuk artık sallanmıyor. Kumaş kalitesi konusunda memnuniyetsizliğim değişmedi. Keten kumaşta tüylenme uyarısı mutlaka belirtilmeli."
Vivense Koltuk Takımı Kalitesizliği
Vivense Koltuk Takımı Kalitesizliği

08 Nisan 2025 19:31
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
21 Ekim 2023 11:24