Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel'in Sattığı Ürünün Arkasında Durmaması

Sinan
01 Nisan 2024 23:44

Vestel Hera 7009 LX model bulaşık makinemiz arızalandı ve alt kısmındaki plastik parça zamanla aşınarak deforme oldu ve kırıldı. Vestel servisi ile iletişime geçtik ve belirttikleri gibi 29.03.2024 tarihinde servis ekipleri geldi. Ancak, herhangi bir işlem yapmadan makinenin düzeldiğini iddia ederek 400 lira servis ücreti alıp ayrıldılar. Beş dakika sonra makineyi çalıştırdığımızda tekrar F5 arızası verdi. Hemen servisi aradık ve ertesi gün tekrar gelmelerini talep ettik. İkinci ziyaretlerinde, yanlarındaki kişi makineyi yere bırakınca endişelendim ve maalesef yarım saatten fazla uğraşmalarına rağmen sorunu çözemediler. Giderken, makineyi iki kez 55 dakikalık programda çalıştırırsak sorunun tekrarlamayacağını söylediler fakat yine F5 arızası ile karşılaştık. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettim ve önceki adresimdeki servisin gelmesini rica ettim. 30.03.2024 tarihinde saat 16.00-17.00 arasında servisin geleceği bilgisi verildi. Ancak evden ayrılmamız gerektiğini belirterek 01.04.2024 tarihinde gelmelerini istedik ve müşteri hizmetleri 15.00-17.00 saatleri arasında geleceklerini onayladı. Ne var ki, belirtilen tarihte gelmediler ve aradığımızda randevunun tarafımızca iptal edildiğini iddia ettiler. Durumu anlatmamıza rağmen, bölgedeki servisin tamir edene kadar beklememiz gerektiğini ve her servis ziyaretinde 400 lira ücret alınacağını belirttiler. Ayrıca, yetkili servis, makinenin kırılan parçasının artık üretilmediğini söyledi. Müşteri temsilcisi ise, makinenin uzun süredir az arıza ile çalıştığını belirterek farklı bir tavır sergiledi. Bu durumdan ötürü Vestel markasına olan güvenim sarsıldı ve marka hakkında olumsuz düşünceler edindim. Bundan sonra Vestel markasından bir ürün satın almayı düşünmüyorum ve bu tecrübemi çevremle paylaşacağım. Ayrıca, servis tarafından yapılmayan işlemler için alınan servis ücretinin iadesini talep ediyorum.

02 Nisan 2024 13:46 (Şikayetten 14 saat sonra)

Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2025 12:05
Vestel Servisi Bulaşık Makinesini Çizdi, Evimi Su Bastı Ve Sorunu Çözmedi!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
03 Kasım 2024 03:41
Vestel Bulaşık Makinesi Tamir Sürecinde Yanıltıcı Bilgi Ve Müşteri Mağduriyeti
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
16 Ocak 2024 17:00