Halim sonuçtan çok memnun

Vestel Smart LED TV Kronik Panel Arızası

Halim
13 Kasım 2023 21:07
Halim'in Teşekkür Mesajı
“Vestel Smart LED TV ekranda çizgiler oluştu. Garantisi bitmemisti. Müşteri hizmetlerini aradım ertesi gün servisin gelip bakacağını söyledi. Ertesi gün saat ikide servis geldi TV aldı iki saat sonra tamir ederek eve getirdi. İlk başta çok tedirgindim Çünkü Vestel hakkında kötü yorumlar vardı. Ama ben çok memnun kaldım öncelikle Vestel müşteri hizmetlerine ve özellikle Sinop Vestel TV yetkili servisi ne çok teşekkür ediyorum bu kadar hızlı ve kaliteli hizmet verdikleri için.”

2021 yılında Vestel Smart TV aldım, garantisi devam ediyor. Ekranda yatay çizgiler oluştu. Araştırdığımda bu konuda birçok benzer şikayet olduğunu gördüm. Vestel Smart TV'lerde bu panel arızaları kronikmiş. Vestel'in bu konuda yardımcı olmasını ve ayıplı, kusurlu olan bu TV'leri yenisiyle değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim gibi birçok mağdur var. Vestel'e güvenerek ürün satın aldık. Şimdi acilen yardım ve çözüm bekliyoruz.

15 Kasım 2023 10:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Halim
15 Kasım 2023 16:39

Bilsen
03 Mart 2024 20:09
Vestel TV Çizgi Oluştu
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
22 Mayıs 2024 21:29