Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Vestel, Servisi Tarafından Bozulan TV İçin Ücret Talep Etmektedir.

31 Ocak 2024 12:46

Vestel marka Android TV için Aralık ayında anten kablosu girişi kırıldığı için arıza kaydı açarak tamiri için servise teslim ettim. Üründe başka hiçbir arıza yoktu. Servis, arızanın ücretli yapılacağı hakkında onayımı aldıktan iki gün sonra, arızanın giderildiğini ve ekranında iki adet çizgi olduğu için ürünün İstanbul'a gönderildiğini söyledi.

İstanbul servisi, üründe sıvı teması olduğunu ve arızanın 2500 TL karşılığında yapılacağını söyledi. Tamirini kabul etmeyerek ürünümü istedim ve kurulum yapıldıktan sonra ekranda üç tane kalın çizginin olduğunu gördüm. Anten girişi arızası ile verdiğim TV'ye Malatya Vestel servisi tarafından zarar verildi. Bu zararın müşteriden talep edilmesi söz konusu oldu. TV teslim edilirken, anten arızası için ödemem gereken ücreti almayarak 'bu da bizden olsun' denilmiştir. Ancak biz servisten bir şey talep etmedik. Haklı olduğumuz bir konuda şikayetimizin giderilmesini bekledik.

Ürünün tesliminden sonra müşteri hizmetlerini arayarak yardım talebinde bulundum ve temsilci, servisten yazılı bilgi istendiğini ve bu süreçten sonra dönüş yapılacağını söyledi. Görüşmeden sonra bir ay boyunca geri dönüş yapılmadı, bu yüzden 15 Ocak'ta müşteri hizmetlerini arayıp tekrar yardım talebinde bulundum. Temsilci, konuyu ilgili birimlere iletti ve 16 Ocak'ta televizyonun adresimden alınması için randevu oluşturdu. Adresimden alınmayan TV için 14 gün sonra telefonla geri dönüş yapıldı ve şikayet tekrar soruldu. Şikayeti anlattığım temsilci, servisle de görüşüp tarafıma dönüş yaparak, ürünün ücretli tamir edileceğini söyledi. Arızanın servis tarafından yapıldığına ikna edemediğim temsilci, bu şekilde çalıştıklarını ve şikayeti istediğim yere iletebileceğimi söyledi. Bu süreçte Vestel, müşterisine güvenmediğini ve servisini koruduğunu açıkça gösterdi. Müşteri olarak Vestel'e güvenilirliğimden şüphe duymak zorunda kaldım. Vestel servisi tarafından zarar gören TV için ücretin benden talep edilmesine üzüldüm. Malatya'daki depremden sonra yerel esnafın ahlaki çöküş yaşadığını ve bunun Vestel servisi tarafından da sürdürülmesine ayrıca üzüldüm.

Süreç bundan sonra mahkemelerde devam edecektir. TV'yi servise hediye edip, anten arızası için alınmayan ücreti de ödeyeceğim. Yerli marka olduğu için desteklediğim ve beyaz eşyalarımı satın aldığım Vestel, bugün itibarıyla evime giremeyecek bir marka haline geldi.

16 Şubat 2024 08:19

01 Şubat 2024 13:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

08 Şubat 2024 15:50

Verdikleri cevapta "En kısa sürede çözüme ulaştıracağız" dediklerine bakmayın. Çözüm sunamadılar. Çözüm sunacak kadar tecrübeye sahip değiller. Müşteri memnuniyetini sağlayabilecek profesyonel çalışmıyorlar. Benimle iletişime geçen hanımefendi bir an önce telefon kapansın da kurtulayım düşüncesiyle konuşuyordu. Televizyonumu bozan servisleri, dürüst ve güvenilir, Mağdur olan müşteri, Yalancı ve güvenilmez oldu. Servis personelinin hatasından dolayı benimle beraber birçok müşteriyi kaybetmeyi göze aldılar. Vestel için müşteri olarak değerli olmadığımıza ikna edildik. Bir daha Vestel markası evime giremez. Yakınlarımın ve fikir danışanlar içinde tavsiye edeceğim bir marka olmayacaksınız. Bizi yalancı, güvenilmez çıkardığınız, televizyonumuzu bozduğunuz, ve yardımcı olamadığınız için teşekkürler.

Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
10 Temmuz 2024 12:25
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Turgut
31 Ocak 2025 13:10
Vestel TV'nin Panel Arızası Ve Mantıksız Su Gerekçesi
Vestel TV'nin Panel Arızası Ve Mantıksız Su Gerekçesi
Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Android TV İlk Günden Arızalı Değişim Yapmadılar...

Hamdi
06 Ocak 2024 01:55
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Android TV LNB Sorunu

Beyza
13 Şubat 2024 13:17
Batıkan sonuçtan hiç memnun değil

Batıkan
11 Haziran 2024 10:16