Onur sonucu yetersiz buldu

Vestel Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

18 Aralık 2024 10:27

Vestel marka KMİ 97201 G model kurutma makinesi aldım. Aşırı düzeyde sürekli gelen bir elektrikli motor sesi ve tamburdan zaman zaman gelen vurma/düşme sesi şikayeti ile henüz sıfır aldığımız 10 günlük makine olması sebebiyle müşteri hizmetlerini arayarak ürünün değişimini talep ettiğim arıza kaydı oluşturdum. Geldiler baktılar ve herhangi bir arıza olmadığını, çıkan seslerin videosunu çekip göndermemiz gerektiğini söylediler. Yüksek miktarda sürekli gelen motor sesini videoya alabileceğimizi fakat, çalışma esnasında zaman zaman tamburdan gelen vurma/düşme sesi süreklilik arz etmediği için saatlerce başında durup videoya alamayacağımızı belirttik. Sürekli gelen rahatsız edici motor sesinin videosunu çekip WhatsApp üzerinden gönderdik. Geri dönüş sağlanmadı. Birkaç gün sonra su kaçırma şikayeti ile müşteri hizmetlerini aradık ve bu sefer ürünün iadesini talep ettiğimizi belirttik. Videosunu da çektik su kaçırdığına dair. Serviste inceleneceğini ve bize dönüş yapacaklarını söylediler. Fakat artık o kadar canımız sıkıldı ve midemiz bulandığı için daha henüz 15 günlük sıfır makinede bu sıkıntıları yaşadığımızda yetkililerden destek bulamıyorsak sonrasında daha kötü sonuçlar elde edeceğimizi varsayarak ürünün iadesini talep ettik. İade talebimizi karşılamamak için lüzumsuz açıklamalara muhatap olduk. Yetkili birini bağlayın ona derdimizi anlatalım diye özellikle söylememize rağmen karşımızda muhatap bulamadık. Vestel yerli milli firma olması hasebiyle tercih etmemize rağmen bu denli anlayışsız ve çözümü basit olmasına rağmen canımızı sıkan ve ziyadesiyle uğraştıran basit bir sorunu bile çözemediler. Yaşadığım bu sıkıntılardan ötürü kesinlikle tavsiye edilecek bir hali kalmamıştır. Hiçbir yakınıma, tanıdığıma önermiyorum.

vestel-kurutma-makinesi-hayal-kirikligi-5.pdf
19 Aralık 2024 15:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutma Makinesi: Çözülmeyen Cızırdama Sorunu

Bahar
13 Ocak 2025 16:48
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutma Makinesi İlk Günden Sorunlu Çıktı

Semra
08 Aralık 2024 01:52
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutma Makinesi Sorunu: Sürekli Çalışma Ve Çözüm Eksikliği

Mahmut
05 Şubat 2025 19:22
Göknur sonuçtan çok memnun

Göknur
24 Nisan 2024 19:31
"Zorlu bir süreçten sonra ürünü değiştirdiler teşekkür ederim 😌"
Vestel Kurutma Makinesi Mağduriyeti
Vestel Kurutma Makinesi Mağduriyeti