Elif sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Arızaları Ve Müşteri Hizmetleriyle Mücadele

26 Ekim 2024 21:02

11 Aralık 2023 te evime getirilen Vestel NFK52011 buzdolabı geldiği günden itibaren çok sesli motor sesi çıkararak çalışıyordu. Evime gelen servis önce bunun normal olduğunu söyledi. Daha sonra videosunu çekerek çağırdım ve değişim yapıldı. Yeni gelen buzdolabı 6 ay sonra aynı sesi çıkarmaya başladı. Temmuz 2024 te evime gelen servis yine buzdolabının arızalı olduğunu söyledi. Servis tarafından bana onarım karşılığında garantimin uzatılması teklif edildi. Kabul etmedim ve değişim talep ettim. Buzdolabı yeniden değişti ve yeni gelen buzdolabı yine çok gürültülü çalışıyordu. Teknik personele WhatsApp'tan videosunu yolladım. Normal olmadığını ve kayıt oluşturduğunu söyledi. Bu görüşmenin ekran görüntüsü bulunmakta. Gelen teknik personel de normal bir ses olmadığını söyledi ve müdürlüğe ilettiğini söyledi. Daha sonra bana videoyu inceledik. Ses normal diye dönüş yaptılar. Ben sesin normal olmadığını ve 3. Gelen buzdolabı olmasına rağmen yine arızalı olduğunu ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söyledim. Bunun üzerine evime tekrar teknik personel geldi. Bundan birkaç gün sonra 25.10.2024 16.27 de beni arayarak değişim yapmayacaklarını söylediler. Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söyledim. Bunun üzerine buzdolabını böyle kullanmayı kabul ederseniz size küçük ev aleti hediye edelim dediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak için servis fişlerini istedim. Henüz yollamadılar. Ürünü kullanalı 1 yıl bile olmamasına rağmen 3 kere gelen arızalı buzdolabıyla uğraşıyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım. Vestel pişmanlık yaşattı

30 Ekim 2024 15:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Nfk64012 Buzdolabı Sürekli Arızalı

Ahmet
02 Ocak 2024 23:06
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Bitmeyen Arızalar Ve Değişim Talebi

Fatma
13 Kasım 2024 12:56
Vestel Buzdolabında Bitmeyen Arızalar Ve Değişim Talebi
Erol sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 18:46
vestel-garantisi-400-tl-servis-ucreti-istiyor-1.pdf
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabında Boya Dökülmesi Ve Garanti Sorunlarıyla Mağduriyet

Murat