Vestel BM 5312 X Wi-Fi Bulaşık Makinesi Leke Çıkarmıyor

31 Ocak 2024 21:245.173
İdris
31 Ocak 2024 11:22

Denizli Teras Park Vestel mağazasından 28.01.2024 günü Vestel BM5312 X wıfı bulaşık makinesi aldım. Ürün mağazada yoktu bilgisayardan baktık. Çalışan olduğum için teslimat sırasında aileden biri evde idi. Öğleyin teslimat yapıldı. Servis makineyi çalıştırıp gitmiş. Mesai sonrası aksam eve gittiğimde makineyi açtığımda makinenin kapağı sulu. Kurutma yapmamış. Aksama kadar bile kurumamış. Hemen deneme için çalıştırma yaptım. Super modda. 50 dakika. Makine hem güzel yıkamamış. Hem de kurutmamış. Ayrıca makine tuşları emanet duruyor. Oyuncak gibi. Aksam olduğu için müşteri temsilcileri ile görüşemedim. WhatsApp tan konuşabildim sadece. Servis için arıza kaydı oluşturmamı talep ettiler. Ben ise iade istiyorum. Tamir olan bir urunu neden alayım. Daha doğrusu niçin ayıplı ürün alayım? Tam bir hayal kırıklığı. Ürüne karşı tüm hevesim gitti. Daha doğrusu bu urunu evimde bile görmek istemiyorum. Ayrıca otomatik kapi açma var diye tercihimde vardı ama sadece bir programda imiş.

İdris
31 Ocak 2024 20:46

Video

1 Şubat 2024 10:20 (Şikayetten 12 saat sonra)

20 Eylül 2024 15:53

Ne oldum çözüm sunuldumu?

Tümünü Gör

Yusuf
Vestel Bulaşık Makinesi Boyasını Kabarması Ve Soyulması

Vestel BulaşıkMakinesi Boyasını Kabarması Ve Soyulması

Gülşah
Vestel BM 4201 Bulaşık Makinesi Arızası!

Vestel BM 4201Bulaşık Makinesi Arızası!

Nihan
Manisa Vestel Servisi Pişmanlıktır