Ali sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Ünye Şubesinin Sorumsuzluğu

26 Haziran 2024 22:15

Ünye Şubesi, kredi kartımın gecikmede olması sebebiyle maaş hesabıma bloke koydu. Tam da bayram tatili üzeri kart borcumu yapılandırmak suretiyle ödememe rağmen hesabımdaki bloke halen kalkmadı. Ünye Şubesi'ni arıyorum, telefonu açan yok. Sorunumun çözümü için müşteri iletişim numarasını arıyorum, görüştüğüm temsilci bana 'Biz buna bir şey yapamayız, şubenin yetkisinde' diyor. Benim mağduriyetim kimsenin umurunda bile değil. Sorumsuz şube kafasına göre hesaba bloke koyuyor. Ne alaka ise ben kartımı Ünye Şubesi'nden almadım ki hangi hakla ve yetkiyle benim maaş hesabıma bloke koyuyorlar, anlamadım. 2 haftadır hesabımı kullanamıyorum. Bankanızın bu sorumsuzluğu yüzünden. Kim halledecekse bir an önce bu sorunu lütfen çözsün.

26 Haziran 2024 22:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)
27 Haziran 2024 08:32

Neyi inceliyor bu kadar acaba ekipleriniz Çünkü benim maaş hesabındaki bloke halen kalkmamış, klasik cevaplar yazıyorsunuz buradan inceliyoruz ilgileniyoruz sorunu hemen çözeceğiz gibi ama aradan bu kadar saat geçmiş durum halen aynı, bu demek oluyor ki siz kılınızı bile kıpırdatmamışsınız şimdiye kadar umurunuzda bile değil müşterinizin sorunu, buraya yazdım diye kasıtlı olarak ilgilenmiyorsunuz değil mi

27 Haziran 2024 10:35

Sorun halen çözülmüş değil. Ne Ünye şubesi ne de VakıfBank Genel Müdürlüğü hiçbir şekilde tarafıma ulaşmıyor ve ve sorununun çözümüne yönelik herhangi bir işlem yapmıyor. Şu an maaş hesabımı kullanamıyorum ve halen blokeli durumda.

27 Haziran 2024 12:32

Evet şu an VakıfBank Siirt şubesindeki maaş hesabımı banka tarafından gasp edilmiş sanki hesabımdaki bloke halen kaldirilmadi. Bekliyorum ne zaman VakıfBank tarafından soruna çözüm bulunacak acaba

27 Haziran 2024 14:49

VakıfBank in Ünye şubesi kadar sorumsuz ve hizmet anlayışı sıfır olan bir şubesi yoktur herhaldee daha. Maaş hesabıma kolayca bloke koyuyorlar gecikmedeki kart borcum nedeniyle ama kart borcumu ödememe rağmen blokeyi koyarken gösterdikleri aynı ilgiyi kaldırırken göstermiyor ve benim gibi aynı durumda olan müşterileri mağdur ediyorlar. Ben en yakın şubeye gidip müracaat etmeseydim eğer sorunum hala devam edecekti. Eğer müşterinin kredi veya kart ürünlerinin gecikmede olması sebebiyle vakit kaybetmeden hemen hesabına bloke koyacaksaniz, müşteri gecikmeli borcunu odedigindede aynı alakayı gösterin lütfen, arkanızı müşteri uğraşıp toplamak zorunda kalmasın olur mu sayin Ünye şubesi çalışanları, buradan yazıyorum ki tüm VakıfBank müşterileri haberdar olsun bu durumdan. Bu arada Ünye şubesinin bu marifetini çözemeyen VakıfBank müşteri merkezini de buradan 1 kez daha tebrik ediyorum sorunumu çözümü ne yönelik hiçbir şey yapmayarak katitsiz kaldılar bu yüzden çok teşekkür ediyorum onlara da

12 Şubat 2024 16:26

VakıfBank Maaş Hesabına Konulan Bloke

19 Haziran 2024 00:18
VakıfBank Maaş Hesabına Konulan Bloke

Hafta Sonu Kart Blokesiyle Mağduriyet Yaşadım

22 Haziran 2025 00:51
Semih sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 03:55

Burhanettin