Bankanın Yapılandırma Engeli ve Haksız Faiz Yükü

Bankanın Yapılandırma Engeli ve Haksız Faiz Yükü
09 Ekim 2024 07:39

Merhabalar, bankanızdan eksi hesap ve ihtiyaç kredilerimi yapılandırmak için bankaya gittim. Bana 31. günde işlemleri yapabiliriz dediler. Haksızlık, zaten ödeyemediğimiz için her ay faizi ödemeye çalışıyoruz. Ana para devamlı duruyor. Yeni yapılandırma istiyoruz. Gecikmeye girmesi gerekiyor diyorlar, bir de değişik bir hesaplama adı altında üstünü faiziyle yapılandırma yapıyorlar. Devlet bunu vatandaşa ödeme kolaylığı olsun diye çıkarttı. Üstüne banka, normal ihtiyaç kredisi gibi yapmıyor. Lütfen bunu düzeltmenizi rica ederim. Bir de 31 gün beklemeden bu kolaylığı sağlaması lazım.

profile profile
09 Ekim 2024 07:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)
Ferdi
09 Ekim 2024 11:41

Maalesef aynı senaryo şube diyorsunuz ama arkadaşlar 31 günde yardımcı olabileceklerini söylüyorlar mahkemeye kadar gideceğim ben ödeyemiyorum arkadaş bugün yarın haberlere çıkacağım mecbur kaldım ama vatandaşı düşünen bir işleminiz yok Allah rızası için hep zorluk gidebileceğim yere kadar mücadele devam haddinden fazla değişik bir hesaplama yönteminiz var vallahi ödeyemiyorum canımı alacak haliniz yok sesimi duyuracağım artık televizyonlarda

Nurcan

Ek hesap faizi maaşı geçerse ve ödemeye yetmezse o zaman yapılandırılabilir gibi bir seçenek kalıyor geriye ama maaş müşterisi değilsen yapabilirsin. Nerede eşitlik?

Nurcan

Kesinlikle haklısınız. Bir kere eşitlik ilkesine ters. Başka banka müşterisi olsak geciktirip yapılandırabiliriz ama maaş müşterisi olduğumuz için cezalandırılıyoruz resmen. BDDK ya şikayet bunu çözmez. Kime şikayet etsem diye araştırıyorum. Maaş taşıma seçeneğimiz de yok. Resmen yolunuyoruz. Ek hesabı taksitlendirmek başka bir şey borç yapılandırmak başka şey. Ve bu durumda olan bir sürü insan var. Kredi zaten çekmek çok zor.

Ali

500 bine kadar gelmissin. Ozamana kadar aklın neredeydi. Bilmiyormuydun sonunun böyle olacağını.

Ferdi

Bilmiyordum akıl verme akıla ihtiyacım yok birader kimin ne olacağı belli olmaz onu da söğleyeyim

Devlet Bankası Yapılandırma Sorunu ve BDDK Kararının Yanlış Yorumu

Muhammet
08 Ekim 2024 01:50
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 20:12
VakıfBank Kategorileri