Ayfer sonuçtan memnun

Turkcell'e Numara Taşıma Sonrası Sinyal Gelmemesi Sorunu!

22 Kasım 2023 21:45
Ayfer'in Teşekkür Mesajı
“Turkcell sorunu ertesi gün çözdü. Teşekkürler”

19-Kasım'da hattımı Turkcell'e taşıdım ve gelen SMS doğrultusunda bu sabah Turkcell sim kartını taktım ama sinyal yok. Bu duruma istinaden Müşteri Temsilciliği ve ilgili bayi çözüm yaratamadılar. Cihazda problem olabilir diyorlar ki dün akşam çalışan cihaz bu sabah mı bozuldu. IMEI çalınması olabilir diyorlar ki 120'yi arayınca böyle bir sorun olmadığı da ortaya çıktı hatta konuştuğum kişi son zamanlarda Turkcell ile ilgili numara taşımada sinyal alamama sorunu dolayısıyla birçok çağrı aldıklarını da belirtti. Şu an önceki hat da yeni hat da kullanılamaz durumda ve ciddi mağduriyet yaşamaktayım. Turkcell'e geçtiğim için şu an fazlasıyla pişmanım. Derhal bu duruma çözüm bekliyorum. Aksi halde tekrar Vodafone'a geri döneceğim.

22 Kasım 2023 21:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Kasım 2023 10:15

Merhaba Ayfer Hanım, 22.11.2023 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 23.11.2023 tarihinde konuyla ilgili müşteri temsilcimiz tarafından size bilgi verilmiştir. Sorunun çözülmesine ve talebinizin sonuçlanmasına çok sevindik. Saygılarımızla, Turkcell

Ayfer
Ayfer
25 Kasım 2023 01:48

Turkcell sorunu ertesi gün çözdü. Teşekkürler

Bülent
Bülent

20 ekimde hattımı Turkcell'e taşıdım. Yeni sim kartımı kullanmaya başladıktan sonra telefonumun sinyal seviyesi düştü. 5 oktan 2 oka düştü. Bina içerisinde neredeyse tamamen gidecek durumda. Bunun acilen çözülmesini rica ediyorum. M. Hizmetlerini de aradım ama değişen bisi olmadı

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
25 Kasım 2024 19:10