Umit sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Hat Dondurma

09 Aralık 2023 19:17

Bilgi almak amaçlı aradım 3 aylık dondurmak istediği mi ve bana ne kadar ücret yansıtılacak diye sordum 109 TL söylendi kabul ettim ve sonrasında modem ücreti ve vergi ödemeye devam edeceğimi söylediler ücretini sorduğum da bilgi vermek için işleme devam etmemiz gerektiğini söylediler bende tamam devam edelim dedim 200 TL istediler bende bu rakam yüksek bulduğum için hat dondurmaktan vazgeçtim ve aynı şekilde devam etmek istediğimi söyledim bana hattınızı dondurduk artık 109 TL faturama yansıtılacak söylendi hattı dondurmadan 109 TL'yi almadan size bilgi vermiyorlar sözde sistemde ana baba adından evime kadar her şeyi görüyorsunuz da modem ve vergi ücreti mi gözükmüyor işleme devam etmek için 109 TL faturama yansıtılacak kabul etmiyorum CİMER'e de şikayet edeceğim bu dolaylı yoldan müşteriden para almaktır gereken tüm kurumlara şikayetimi bildireceğim.

09 Aralık 2023 19:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Aralık 2023 09:10
Umit
Umit
11 Aralık 2023 10:38

Sayin Turkcell siz beni anlamadınız herhalde hat dondurma esnasında faturaya yansıyacak ücret leri öğrenebilmek için hattı dondurma dan devam etmiyorsunuz. Yani 109 TL yi kabul ettiriyor sunuz sonra modem ve vergi ücret lerini söylüyor sunuz. Bende bu ücret i yüksek bulduğum için daha doğrusu hat dondurmayı çok kâr lı görmediğim için vazgeçmek istediğim de 109 TL yi faturama yansıtmış oluyorsunuz. Modem ve vergi ücret lerini öğrenmek için 109 TL yansıtıp müşteriden dolaylı bir şekilde para kazanıyorsunuz. Siz bunu anlamakta zorluk çekiyorsunuz. CİMER e şikayet edeceğim belki o zaman anlarsınız konuyu

Serap sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 15:39

Barış