Turkcell Rahat Diji Paket Sorunu

Özgür
21 Aralık 2023 02:03

Turkcell'de 'rahat diji' paketleri bulunmakta. Bu paketleri aldığınız zaman faturasız da olsanız sizi faturalı olarak gösterdiği, hiçbir yerde beyan edilmemesine rağmen, paketi aldıktan sonra faturasız paket yükleme kısımlarından paket yükleyememeye başladım. Daha sonrasında böyle olduğunu fark ettiğim an mobil uygulamadan aldığım şeyi aynı yerden iptal etmeyi denedim fakat uygulamanın bana dediği şey 'rahat paketler uygulama yoluyla iptal edilemez' oldu. Turkcell'i aradım, anlattım; bayiye gitmem gerektiğini söylediler ve ben de gittim.
Daha sonrasında bayideki kişiler, bunun tarafımdan yapılamayacağını, hat sahibinin (babamın) gelmesi gerektiğini söylediler. Birkaç durumdan ötürü babamın gelemeyeceğini ve hat kullanıcısı olduğumu söylememe rağmen yardımcı olmadılar. Babam yurt dışında olduğu için gidemiyordu. Fakat bir şekilde gittiğinde ona kurdukları cümle 'rahat paketi iptal edemiyoruz' oldu ve ben şimdi faturalı olmamama rağmen faturasız paket yükleyemiyorum, hattımı kullanamıyorum.
Siz bu paketi mobil uygulama üzerinden satış yapabiliyorsanız, bunun mobil uygulama içerisinden iptal edilemeyeceğini bildirmeniz gerekmektedir. Yükleyeceğim belgede, aldığım paketin ücretini ödedikten sonra 'rahat diji' paketi almazsam işlemin sonlandırılacağı yazıyor. Bu, Turkcell'in kendisi bana SMS yoluyla gönderdiği mesaj ve ben bu paketi alırken maddeleri tek tek okudum, bilginiz olsun.

21 Aralık 2023 02:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Aralık 2023 09:10

Değerli Müşterimiz, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız, müşterilerimizi memnun edecek avantajlar sunmaktır. Beklentilerinizi göz önünde tutarak kampanyalarımızda ve tarifelerimizde sürekli güncellemeler yapıyoruz. Her kampanyamız belirli kurgularla sunuluyor ve ancak koşulları sağlayan müşterilerimiz faydalanabilmek için başvuru yapabiliyor. Kampanya ve tarifelerimize katılım esnasında katılım koşulları yazılı ya da sözlü olarak sizinle açıkça paylaşılmakta olup işlemleriniz onayınız doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Numara taşıma veya yeni hat tesisi, Rahat Tarife’den faturalı diğer tarifelere geçiş, Rahat Tarifeden faturasıza geçiş işlemleri yalnızca yüz yüze kanallardan yapılabilecektir. Faturalı diğer tarifelerden Rahat Tarife’ye geçiş yüzyüze kanallardan ve müşteri hizmetlerinden yapılabilecektir. Faturasızdan rahat paketlere geçiş işlemi müşteri hizmetleri, SMS veya Turkcell Uygulaması uygulaması ile yapılabilecektir. Talebinizle ilgili inceleme başlatabilmemiz için şikayetinize konu olan bayimizin bilgilerini (bayi adı, açık adresi) talebinizle birlikte eksiksiz iletmeniz durumunda memnuniyetle inceleme başlatabiliriz. Saygılarımızla, Turkcell

Derya sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 13:34
Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 15:54
Turkcell Rahat Paketini İptal Edemiyorum
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Seyhan
26 Aralık 2024 18:10
İzinsiz Paket Yenileme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
İzinsiz Paket Yenileme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Zühal sonuçtan memnun

Zühal
02 Haziran 2024 12:24
"Yıl bitmeden hatırladığınız için teşekkürler 😄😉"
Turkcell Faturalı Hat Mağduriyeti
Turkcell Faturalı Hat Mağduriyeti
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Rahat'tan Geçişte Yanıltıcı Bilgilendirme Sorunu

Berkan