Arife sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Müşteri Hizmetleri Telefonu Yüzüme Kapattı

25 Temmuz 2024 12:20

Turkcell müşteri hizmetlerini aradım, hattımla alakalı bir sorunu dile getirdim ve bana çözüm sunmadılar. Bununla alakalı kayıt açmalarını söylememe rağmen müşteri hizmetleri görüşme ortasında telefonu yüzüme kapattı. Bununla alakalı inceleme olmasını söyledim, şikayette bulundum. Buna rağmen bir sorun olmadığını mesaj olarak ilettiler. Müşterinin yüzüne telefon kapatmak nedir? Ben hizmet alamamışım ve bana bir çözüm bulunmamış, üstüne de telefon yüzüme kapatılıyor. Ücret almaya gelince bir dünya fatura çıkaran firma, bir dünya fatura ödememize rağmen bana bu şekilde bir yaklaşım olamaz. Kabul etmiyorum. Yılların firması müşterilerine bu şekilde davranıyorsa pes diyorum ve etrafımdaki tanıdıklarıma bu hattı önermeyeceğim ve hattımı taşıyacağım.

25 Temmuz 2024 12:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Temmuz 2024 12:45

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 25.07.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Arife
Arife
26 Temmuz 2024 19:44

Bilgi verildi diyerek benim sorunum çözüldü mü yani şimdi. Ben bir dünya fatura ödüyorum ve numara değişikliği için de ayrı ücret ödüyorum ama tanımadığım kişiler beni rahatsız ediyor tanımadığım firmalar bana borç mesajı yolluyor bilgi verildi diyerek siz konuyu kapatmaya çalışıyorsunuz çözüm odaklı yaklaşmıyorsunuz müşterinize. Bu konu ile ilgili bana ya ücretsiz numara değişikliği yapın ya da ben Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım çünkü bu durum beni çok rahatsız ediyor tanımadığım insanlar beni arayarak rahatsız oluyorum çözüm üretmiyorsunuz bana

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
07 Ekim 2024 23:12
Turkcell Hattı Çekmiyor, Kullanmadığım Hizmet İçin Fatura Talep Ediliyor

19 Ağustos 2024 21:22
Turkcell'in Hatalı Fatura Nedeniyle İnternet Erişimimi Engellemesi
Turkcell'in Hatalı Fatura Nedeniyle İnternet Erişimimi Engellemesi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 11:36
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 18:17
Kutlucan sonuçtan hiç memnun değil

Kutlucan
02 Ekim 2023 16:14