İpek sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Kullanamayacağım 1 Paket Ve Çıkış Yapamıyorum, Üzdüler.

Turkcell Kullanamayacağım 1 Paket Ve Çıkış Yapamıyorum, Üzdüler.
27 Temmuz 2024 17:33

Turkcell firmasıyla aramda bir husumet yoktur. Durum şudur, bayiide paket değişimi yaptım. Kimse bana Hotspot paketinin “Rahat” adlı yeni paket hizmetinde olmadığını belirtmedi. Ben de faturalı ve faturasız hatta olduğuna göre bunda da vardır diye düşündüm sormak aklıma gelmedi. Paketi aldıktan sonra Hotspot paketinin olmadığını gördüm. Ve Rahattan çıkmak istedim. Bayiide bilgilendirme olarak Rahattan istediğim zaman ayrılabileceğim söylenmişti. Rahat paketten istediğim gibi kolay ayrılamıyorum ayda 1 kez değişim oluyormuş (bu bilgiler bana söylenmedi) bu yüzden değişim yapamadım. Ve telefonda konuştuğum operatörler kendi kişisel görüşleri doğrultusunda bana hizmet verdi. Ben kimseye kişisel görüşümü yansıtmıyorum sadece Turkcell’in hizmet politikasının ve görüşlerinin değişmiş olduğunu gördüm bununla alakalı bir şikayet yazmıştım. Ne Turkcell’e ne de operatörlerine karşı kişisel gerekçeyle bir şikayet yazmadım. Mağduriyetim Rahat paketinin aslında tanıtıldığı gibi rahat bir paket olmamasıdır. Turkcell operatörleri telefon konuşmalarında beni yanlış yönlendirip eksik bilgiler verip benden gereksiz kişisel bilgi alıp tarifemi değiştirmedi. Beni tekrar bayii’ye yönlendirdiler. Zaten 1 ay değiştiremiyormuşum, en başta söyleselerdi 3 ayrı kişiyle görüşmek zorunda kalmayacaktım. Bütün aramalarda konuşulması gereken matbu soruları sordum, operatörler kendi kişisel görüşlerini yansıtıp bana doğru cevap vermedi. Bununla alakalı eleştirel bir şikayet yazmıştım gerçekten mağdur oldum. Ve Turkcell de kabul etti. Maalesef insanları bana karşı kışkırtma operasyonu düzenleniyor bu çok yanlıştır benim kimseyle bir kavgam da yoktur. Sadece yanlış gördüğüm durumlarda gerekli gördüğümde doğal olarak fikrimi belirtiyorum çünkü zarar gören benim. Tarifemin değişmesi için 1 ay beklemek zorundayım bu bilgi verilmemişti ve Hotspot kullanamıyorum yani bundan şikayetçiyim bunun için aradım sorularıma cevap verilmediği gibi kendi kişisel görüşlerini yansıtıp rahatsız ettiler. Ben kimseyi rahatsız etmiyorum bence insanları kim bu şekilde yönlendiriyorsa çok yanlış yapıyor. Umarım düzelir çünkü kimseyi olumlu etkileyecek bir durum değil. Kimsenin kimseye düşman olmasını veya kötü davranmasını desteklemiyorum. Umarım barış içinde mutlu yaşar herkes, lütfen yanlışlıkları sürdürmeyin, insanların taleplerini ciddiye alın. Sorulan sorulara doğru cevap verin. Mağduriyetim 1 ay eksik bilgi verildiği için bana istediğim şekilde hizmet vermeyen bir paket kullandırmak zorunda bırakmanızdır.

12 Ağustos 2024 15:50

Biraz önce yollanan mesaja göre belirtilen ücretten fazla telsiz vergisi kesilmiş. 15 TL olarak pazarlanıyor, 30 TL civarı kesiliyor, 25.3 TL olarak SMS yollanıyor. Turkcell Rahat tarifeye geçtiğim ilk günden beri sorun yaşıyorum. Defalarca belirttim, bu tarife yanlış bir şekilde pazarlanıyor. Eksik bilgi verildi ve mağdur oldum. Asla geri adım attırmıyorlar, girdiniz mi çıkmanız için en az 1 ay beklemek zorundasınız. İstediğim zaman kolaylıkla değiştirebileceğim söylendi. Bu tarifenin faturasız olduğu söyleniyor, fatura geldi. Hotspot paketi olmadığı için çok mağdur oldum, 2 paket sırf internet yetmediği için satın almak zorunda kaldım, fatura 860 TL civarı oldu. Bu rahat diye adlandırılan modelde fatura aşımı yok deniyor fakat yetmediği için sizi paket almaya mecbur bırakıyor ve fatura kesiliyor. Faturalı’dan farkı hotspot yok ve ucuz tarife gibi gözükse de ucuz olmaması. Şimdi eski faturalı hattımdan mesaj yollandı faturanız çıktı diye, yani faturalıdan bir farkı yoktur bana bu şekilde anlatılmamıştı. Hotspot olmaması da çok büyük dezavantaj bana olmadığı söylenmedi. Hiç memnun değilim, neden bana düzgün anlatılmadı? Bu şekilde olacağını bilseydim değiştirmezdim. Faturasız hatta alternatif gibi sunuluyor fakat hiçbir avantajı yok. Hemen çıkabiliyorsunuz istediğiniz anda dendi çıkamıyorum, bayii ye gitmeden hiçbir işlem yapılmıyor. Bana çok yanlış anlatıldı. Düzgün açıklamadılar, bayiiden şikayetçiyim. Mağdur olmana sebep oldular. Rahat’ın faturalı hattan bir farkı yoktur. Kesilen vergi ücretler de şaibelidir. 3 farklı ücret gözüküyor. Bana dürüstçe gelmedi. Memnun değilim. Göztepe Fahrettin Kerim Gökay Caddesi şubesine gittim. Yardımcı olan bayan (esmer, ince zayıf yapılı biri) bana paketi çok avantajlıymış gibi tanıttı fakat öyle değil.

1723466489564.img-9209.jpg
1723466481445.img-9208.jpg
1723466471327.img-9206.jpg
1723466463256.img-9205.jpg
06 Ağustos 2024 03:20

Turkcell Rahat paketi asla Rahat değil. Girdiğimde istediğim zaman değiştirebileceğim söylenmişti. 1 ay boyunca kullanmak zorunda kalmış olmamla beraber (1 ay sadece 1 kez değişim oluyormuş), internet paketim rahat ‘ta hotspot paketi olmadığı için hemen bitiyor. Bana hotspot olmadığı ile alakalı bilgi verilmemişti. Böyle bir telefon faturası olamaz? 350 TL diye giriş yaptım 855 TL'ye kadar çıktı? Ağustos ayın içinde maalesef rahat’tan çıkış yapamadığım için sürenin dolmasını bekliyorum. Turkcell asla yardımcı olmadığı gibi beni mağdur etmeye devam ediyor. Ağustos faturası gelmeden eylül faturasını basmışlar. Defalarca rahat’tan ayrılmak istediğimi söyledim. Aldığım hizmet hizmet değil. Aşırı pahalı anormal fiyatlar neden 855 TL ödemek isteyim? Kesinlikle ucuz değil ve çok hızlı bitiyor. İki günde %80 kalmış gözüküyor. Aldığım paketler en fazla 7 -10 gün dayanıyor. Hotspot olmadığını asla hiçbir yerde belirtmedikleri için yanlış seçim yapıp böyle aşırı gereksiz ve pahalı hiç rahat olmayan bir tarifeyle mağdur kaldım. Neden ağustos ödemesi yapılmadı eylül faturası gözüküyor. Faturalı’dan bile kötü bir sistem hazırlamışlar, çok mağdur oldum. Sürekli telefon edip, alakasız saatlerde spam SMS yollayıp beni rahatsız ediyorlar. Hiçbir sorunum çözülmediği gibi anormal faturalar ödemek zorunda kaldım. Ağustos bitmedi eylül faturasını herhalde beni rahatsız etme amaçlı çıkartmışlar. Hem Şikayetvar'da yazdım, hem telefonda konuştum, hem bayiiye gittim. İnanılmaz pahalı ve hemen bitiyor, asla aradığım paket değil. Rahat bir tuzak, kimseye tavsiye etmiyorum. Ucuz bir paket sistemi geliştirmiş gibi yapıp resmen tuzak kurmuşlar. Çok pişmanım ve mağdur oldum.

1722903608782.img-9152.jpg
1722903599744.img-9151.jpg
1722903591844.img-9060.jpg
1722903514089.img-9064.jpg
27 Temmuz 2024 17:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Temmuz 2024 17:36

Rahat diye paket yapıyorsunuz gerçekten adı gibi rahat değil, bir sürü kısıtlamalar var. Hemen ayrılabiliniyor deniyor, bayii’e gidilmeden değişim yapılmadığı gibi 1 ay mecburi zapt ediliyorum. Gerçekten telefon operatörleri dini görüşlerini baskılamaya çalışmasalardı öyle bir şikayet yazmazdım. Hayatımda ilk defa bu şekilde konuşan operatör duyduğumdan bunu da ekledim doğal olarak çünkü normun dışında gibi geldi kimse o şekilde konuşmuyor. Hiç duymadım, kişisel görüşlerinizi müşterilere yansıtmaktan vazgeçin.

27 Temmuz 2024 17:54

Ayrıca konuşma özgürlüğü vardır, fakat operatörlerin her zaman takip ettiği “norm” sayılan bir tarz var onun dışına çıkılınca şaşırdım. Evet şaşırtma, algı ile oynama zaten mobbingin tarifidir. Psikolojik tacizdir, insanları şaşırtarak rahatsız etme durumu, bunu çok yaşıyorum. Yapan insanlar asla çekinmiyorlar bu da ayrıca daha şaşırtıcı. Türkiye’de saygısızlığın normalleştirilmesi çok üzücü. Kimse karşı bir düşmanlığım yok fakat ancak aileleri ve arkadaşları yakın çevreleri arasında konuşabilecekleri bir tarzdı. Eğer bu şekilde konuşursa operatörler Türkiye şeriatla yönetiliyor imajı veriyor. Bu görüşümü belirttim sadece bana söyledikleri doğrultusunda kimseyle bir kavgam yoktur. Kendileri çizginin dışına çıkıp benimle akrabası gibi konuşmasaydı yazmazdım. Umarım herkesin özgürce mutlu olabileceği bir ülkede barış içinde yaşarız, herkes birbirine saygıda kusur etmez. Saygı en önemlisi, insanlar unuttu maalesef. Unutmayın hatırlayın!

27 Temmuz 2024 18:04

Ayrıca senelerdir yaşadığım problemin de çözülmesini istiyorum küçücük çocukları bile bana düşman etmeye çalışan kimse çok yanlış yapmıştır. İnsanları benim hakkımda doğru olmayan, gerçek dışı söylentilerle düşman ediyorlar. Gerçekten dine inan insanalar saygısızca şeyler yapmaz diye düşünüyorum. Beni hedef alan kimse lütfen kendisini düzeltsin o kadar büyük yanlışlığa sebebiyet verildi ki! Düzeltibilsem inanın ben düzeltirdim senelerdir uğraşıyorum bu durumun düzeltilmesi için yardım istiyorum. Dünyada en son düşman olunacak insanım gerçekten bu kadar barışçıl ve insancıl birini hedef almanız inanılmaz bir durum. Üzmeye çalışıyorlar sürekli?! Resmen halkı benim üstüme çullandırdılar. O kadar büyük bir kötülük yapıldı ki! Kötülük yapmak bedava değil. Gerçekten çok mağdur olduk ve hayatımı çok olumsuz etkilediniz. Kimse benimle uğraşan keşke dürüstçe karşıma çıkabilse.

27 Temmuz 2024 18:31

Dediklerim hep yanlış yorumlayıp, özellikle insanları bana karşı kıştırtıp düşman ediyorlar. Dine inanan veya inanmayan Herhangi bir inancı olan veya olmayan. Kimsenin kimseye düşmanlık beslemesine gerek yoktur. Herkes özgürdür. Ben kimseye ayrımcılık yapmıyorum barış taraftarıyım, bu şikayetin sebebi çok fazla rahatsız etmeye çalışan insanların olmasıdır, sonra inkar etmesidir. Bana %100 mobbing yapılıyor, halkı ve kurumları karıştırmışlar. Benim isteğim dışı zorla katlanmak durumda kaldığım ve mağdur olduğum bir durumdur halen nefret kampanyaları devam etmektedir. Neden hedef aldıklarını bilmiyorum. Suç olduğu kesin. Bunu yapanlar ve yaptıranlar, destekleyenler çok insanlık dışı bir duruma katkıda bulunmuşlardır. Başka bir anlamı yoktur. %100 hayatımı mahvettiniz herkese saygısızlık yaptırıp üstüme hücum ettiriyorsunuz. Kimse böyle şeylerle uğraşmak veya katlanmak istemez. Aynen bu yalandan “rahat” hat gibi hiç rahat olmayan özgürlük karşıtı bir durumda sıkışıp kaldım. Beni kim bu duruma zorla karıştırdıysa kendisinden şikayetçiyim. Kendileri aynı suçlular gibi saklanıp hayatıma arka plandan zarar vermeye, psikolojik şiddet uygulatmaya devam ediyorlar, senelerce de bıkmadılar. Göz göre göre insanları kışkırtıp düşman etmeye çalışanlar, çok büyük zarar ziyan herkes için kısır döngü enerji kaybı. İnsanları güzel şeylere pozitif davranış, düşünce hallerine yönlendirin. Kimseyi birbirine düşman etmeyin. Gerçekten bana bu çirkin durumu kim zorla hayatıma dayattıysa kendisinden şikayetçiyim asla tanık olmak istemediğim insanlık dışı bir durumu yaşattınız. Özgürlük karşıtı insan hakları karşıtı durumu kınıyorum. Bugün ben yarın siz ve sizin çocuklarınız. Bana yapan herkese yapar bu durum normal değildir. Lütfen herkes elinden geleni yapsın bu üzücü durumu barışla pozitif bir noktalayalım. Herkes bilmeli ki negatif döngüde kalmanızın en büyük zararı kendinizedir bu benim suçum değil, kendi seçiminiz. Ben senelerdir söylüyorum ve şikayetçiyim, hiç kimse yardımcı olmadığı gibi üzmek için inanılmaz efor sarf ediliyor. 1 kişi bu kadar insanla nasıl baş edebilir tabii ki mümkün değil. Çok fena kandırmışsınız insanları yalan yanlış negatif döngülerde herkesi sürüklüyorsunuz. Bu konuda asla sorumluluk kabul etmiyorum ben defalarca söyledim. Defalarca yanlış bir durum olduğunu düzeltilmesi, gerektiğini, yardım istedim. Herkes kötülük yapmaya sevk ettirdiler, yardımcı olmadıkları gibi zarar vermekten zevk alıyorlar. Bunu bana kim yaşattıysa kendisinden utanmalı.

27 Temmuz 2024 20:01

Merhaba İpek Hanım, 25.07.2024 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 26.07.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

27 Temmuz 2024 22:16

Lütfen bana düşmanlık yapan kötü hizmet verdirtip, halka ve kurumları düşman ettiren, herkese saygısızlık yaptıran kimse benim karşıma çıksın, benimle ne sıkıntısı varsa dile getirsin. Neden benimle uğraşıyor insanlar hiç bilmiyorum senelerce zamanımı / hayatımı fazlasıyla çaldınız. Mesuliyet bunu yapan rahatsız eden kabadayılar kimse onlarındır. Benim yüzümden bir olumsuzluk olmadı, insanları bu şekilde kandıranlar kendilerinden utanmalı. Herhalde masum bir insanı bu kadar üzmek ve zarar vermek bedava değil. Bunun cezalandırmasını ben yapmıyorum. Evrenin kanunları var kötülük yapınca kötülük yapan insana geri dönüyor. Masum bir insana senelerce saldırıyorsunuz herhalde iyilik beklememelisiniz. Kimsenin kimseyi rahatsız etme, hayatına zarar verme hakkı yoktur. Çok doğal, benimle de alakası yok, bazı insanlar yaşadıkları olumsuzlukların benim suçum olduğunu söylüyor? Nasıl benim suçum olabilir? İşini yanlış yapan insanlara bakın ben de hayatımı olması gerektiği gibi yaşayamıyorum? Kötülük yapan kötülük bulur, iyilik yapan iyilik bulur. Senelerdir kim beni süründürmek için uğraşıyorsa herhalde hayırlı bir durum değil? Ne bekliyorsunuz? Gerçekten bu kadar insanı nasıl kandırıp bana düşman ettiyseniz böyle bir rezalete kim sebebiyet verdiyse onu yapan insan %100 sorumludur. Ben ne yapıldığını bilmiyorum kimse bana bilgi vermedi, sürekli kötülük yapıyorlar her gittiğim yerde üzmeye çalışıyorlar, insanlar üstüme çullanıyor, özel hayatım hakkında halka bilgiler verilmiş beni tanıyorlar, tanıdıklarını belli eden şeyler söyleyip sonra inkar ediyorlar. %100! Yasalara aykırı bir durum ve insan hakları ihlal edilmiştir. Yaşadığım bu, gerçeği saklayanlar işkenceyi desteklediklerine göre bundan negatif etkileneceklerdir. Mantık olarak sonuç farklı olamaz, 1 insana kötülük yapıp iyi bir sonuç beklemeyin. Benim yüzünden olumsuzluklar olduğunu söyleyenler hayat pahalığını dahi benim suçum olduğunu düşünenler? Bunu çocuklara dahi söyleyenler çok büyük hata yapıyorsunuz? Hayat pahalığının benimle ne alakası olabilir? Benim ekonomiyle ne alakam var? Gerçekten neden beni günah keçisi gibi her sorunun sorumlusuymuşum gibi senelerdir rahatsız ediyorsanız gerçekten hiç normal değil. Hiç tanımadığım tonlarca insanı musallat ettirip hiçbir şekilde iyi hizmet almamam için uğraşılıyor. Hayat kalitemi düşürdünüz. Her gittiğim yerde üzücü şekilde hatalı davranışlar devam ediyor. Sürekli rahatsız etmek için uğraşılıyor. Herhalde hakkımı helal etmiyorum. Mümkün değil.

28 Temmuz 2024 11:41
turkcell-kullanamayacagim-1-paket-ve-cikis-yapamiyorum-uzduler-3.jpg
turkcell-kullanamayacagim-1-paket-ve-cikis-yapamiyorum-uzduler-2.jpg
turkcell-kullanamayacagim-1-paket-ve-cikis-yapamiyorum-uzduler-1.jpg

Ben yapılan mobbing / özel hayata taciz durumunu ifşa ediyorum, zorla yapılan bana karşı bir durum var %100 suçtur. Zorla herkesi kurum, kuruluş, halkı dahil etmişiniz bana kötülük yaptırıyorsunuz. Suçtur %100 aleni kötülük yapılıyor herkesin hayatına zarar veren bir durumdur. İzin vermedim %100 suç işleniyor. Saat sabahın 6sı 11 geçe mesaj yollayan Turkcell hayatıma kötü katkıda bulunmaya devam ediyorsunuz. Kimseye iyi gelmeyecek bir durum neyse çıksın sorumlular kimse yargılansın. Kimsenin kimsenin hayatına taciz etme hakkı yoktur. Yapılan tacizdir topluma yaymışsınız beni hiç tanımayan halktan insanlara kurumlarda çalışan insanlara kötü hizmet verdiriyorsunuz, bana özel zamlı fiyat uygulamaları yapılıyor, normalin dışında çirkin muamele yapılıyor mobbing yaptırıyorsunuz. O kadar büyük suç ve günah ki yaptığınız. Benden neden nefret ediyorsunuz? 2016 yılından beri kötülükler devam ediyor, hayatımın 8 senesini mafetmişsiniz herhalde bu kadar kötülük yapmanın dönüşü iyi olmayacak. Sürekli yalan dolan herkesi kandırmışsınız? İnsan canı bu kadar değersiz olmamalı. Senelerdir mağdur oldum hala beni mağdur etmeye devam eden kimse, yargılanmasını istiyorum. Çok ahlaksızca bir durum herkese de yalan söyleyip düşman ettirmeye devam ediyorlar. Sapıkça bir durum kim benimle uğraştırıyorsa yargılanmasını istiyorum. Yapılan suçtur hiçbir zaman da kabul etmedim, hala uğraşıyorsunuz, hakkımı da asla helal etmiyorum, yapılan kötülüğün ancak cefasını çekersiniz. Size hiçbir şekilde kötülük yapmanın hayrı olmayacaktır. İyi insan olmak bu kadar zor olmamalı resmen göz göre göre utanmadan sıkılmadan senelerce çok büyük çapta mobbing yapıldı ve hayatıma taciz edildi kınıyorum buna bana layık gören, bu insanlık dışı durumu destekleyenleri kınıyorum. Yapılan suçtur. Kurum kuruluşlar dahil oldu, nereden destek almaya çalışsam sağlık desteği dahil alamıyorum, doktorlar bile karıştı, bu yapılan durum mobbingtir herkes beni tanıdığını da inkar ediyor. Herkes yemin etmiş yalan söylemeye bana kötü muamele ve halkı karıştırıp bir takım oyunlarla hayatımı mahfetmeyi ön görenler cidden yargılanmalı. Kimsenin kimsenin hayatına karışma hakkı yoktur, herkes eşittir, ben senelerdir farklı bir muamele görüyorum bir bayana neden böyle şeyler yapıyorsunuz? Delirtmek için uğraşıldı sanırım başarılı olunmadı halen ne yapmaya çalışıyorsunuz sizin başka işiniz yok mu? Bu yapılanlar kimse için iyi bir sonuç doğurmayacak. Kötülük yaparak, yalan söyleyerek kimsenin hayatını iyileşmeyecek.%100 suçtur

28 Temmuz 2024 11:52

Hayatıma taciz ederek, beni küçük düşürmeye çalışarak üzmeye çalışanlar, topluma benim hakkımda nefret bildirileri yayanlar, neden benimle uğraşıyorsunuz hiçbir fikrim yok? Neden senelerdir ben bu mobbing durumunu yaşıyorum, neden herkes yalan söylüyor? Benim iznim dışı bir durum asla izin vermedim. Zorla benim hayatımı paramparça etmek için uğraşıyorlar. Evlerimize dinleme aleti vb. Durumlar yerleştirdiklerini düşünüyorum. Herhalde telefonlarımız takip ediliyor görüşmeler dışarı aktarılıyor. Hiçbir zaman izin vermedim, zorla senelerdir bana zarar verdiniz ve vermeye devam ediyorsunuz. Bu bir oyun değildir suçtur halkı nasıl kandırdınız bu insanları düşman ettiniz? İnsan hakları %100 ihlal edilmiştir. Asla olmaması gereken bir durum hele benim gibi birine asla olmaması gereken bir durum. Katılanları utanmadan üzmek için uğraşanları kınıyorum. Kabadayı olmak kimseye yakışmıyor bence beni küçük düşürmeye çalışarak kendinizi küçük düşürdünüz. Bütün hayatımı çok negatif etkileyen bir durum buna bana layık görenler ve zorlayanlar özgürce taciz edip saldıranlar siz hiçbir zaman mutlu olmayacaksınız garanti veriyorum. Bu kadar kötülüğü seve seve yapanlar mutlu olamazlar.

29 Temmuz 2024 08:34
turkcell-kullanamayacagim-1-paket-ve-cikis-yapamiyorum-uzduler-1.jpg

Her gün saat 6 da SMS yollayıp sistemsel olarak taciz ediyorlar, canlı asistan sistemsel olduğunu söyledi. Turkcell'in hizmet anlayışı çok değişti ve kalitesi çok düştü.

29 Temmuz 2024 09:28

Müşterisine saldıran eli sopalı bir telefon operatörü oldu Turkcell, spam smsleriyle rahatsız ediyor, bayiilerde rahatsız ediyor. Mobbing yapan bir şirket. Kim bilir başka neler yapıyor... Hiç memnun değilim gerçekten hizmet politikanız çok yanlış. Hizmet kalitesi 0 neden beni üzmeye çalışan bir telefon operatöründen hizmet alayım? Değiştirmeyi düşünüyorum. Maalesef Türkiye'de iyi hizmet veren operatör pek yok hepsi birbirinden kötü yoksa anında değiştiririm. Hepsi berbat.

08 Ağustos 2024 21:05
turkcell-kullanamayacagim-1-paket-ve-cikis-yapamiyorum-uzduler-1.jpg

Spam mesaj yollayıp beni rahatsız ediyorlar.

12 Ağustos 2024 16:17

Yardımcı olan bayanın adı da hatırladım sanırım iremsu, bana eksik bilgi verdiğiniz için mağdur oldum.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Paket Yüklemesi Ve Haksız Fatura Talebi

06 Ekim 2025 13:07
Habib sonuçtan hiç memnun değil

Rahat Tarife Fiyat Artışı Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

11 Haziran 2025 16:08