Melis sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 15:51

Merhaba,

bugün defalarca müşteri hizmetlerini aradım fakat hiçbir şekilde çözümlenemedi. 10 Aralık'ta yenilenen 30gb lik internet paketim bilinmeyen sebeplerden dolayı bugün tükenmiş gözüküyor, üzerine aşım paketi eklenmiş bilgim dışında yine. Gece internet kullanımı olduğunu söylediler fakat o saatlerde telefonu kullanmıyordum bile, telefon yedeklemesi olduğunu iletiyorlar fakat yedeklenme tamamlanmış değil. Turkcell tarafından yapılan bir hatadan dolayı tüm gün mağduriyet yaşıyorum ve takdir edersiniz ki hızlıca çözülmesini rica ediyorum. Şu anda hem internet paketim bitmiş durumda hem de bir sonraki ayın faturasında ekstra bedel yansımış (faturam 550 lira iken 980 lira ödememi istiyorlar). Bedeli yansıttıktan sonra bana Akıllı faturadan bahsettiler. Aşımın durdurulması için Akıllı fatura tanımladılar fakat hala yeterli internetim olmadığından tamamen mağduriyet yaşıyorum ve çalışamıyorum. Saatlerdir dönüş alamadım. Sonrasında alay eder gibi 4 GB hediye verelim dendi.

Teşekkürler,
Melis

13 Aralık 2024 15:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Aralık 2024 17:02

Şu anda sadece bir şey yapmış olmak için 8 saat uğraşlarım sonucunda 10 GB teklif edebileceklerini ilettiler. Yani bu durumda normal paketim olan 569 liraya 30 GB kullanabilecekken 970 liraya sadece 10 GB kullanacağım ama bunu yine de iyilik olarak görmemi bekliyorlar. Umarım bu platformun bana yardımı dokunur ve haksız yere benden istenen fatura bedelini engellemiş olur.

13 Aralık 2024 17:23

Gece Yarısı İnternet Paketi Sorunu

Fatmanur
10 Nisan 2025 09:49

Turkcell Faturama Onayım Olmadan Ek Ücretler Yansıtıldı

Muhammet
23 Eylül 2025 20:17
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
16 Temmuz 2024 09:04
Turkcell Haberim Olmadan İnternet Kullanımı Ve Yenilenmesi
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 12:40

Turkcell Kategorileri