Hasan sonuçtan çok memnun

Turkcell İletişim Merkezi Mağduru

28 Mart 2024 16:54
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Turkcell müşteri hizmetleri beni arayarak mağduriyetimi giderdiler, bir kez daha profesyonel ve kurumsal bir firma olduğunu kanıtladı teşekkürler”

Merhaba, 0507********47 ve 0507********48 (eşim kullanıyor) numaraları üzerime kayıtlı Turkcell hatlarımın taahhüt süreleri 25 Mart 2024 Pazartesi tarihinde bitecek. Bu nedenle 24 Mart 2024 Pazar günü Eskişehir'de bulunan (Adres: Hoşnudiye, Özateş İletişim Telekomünikasyon Malzemeleri ve Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş, İsmet İnönü 1 Cd. No:45/A, 34015 Tepebaşı/Eskişehir) Turkcell İletişim Merkezi'ne eşimle birlikte gittik. Oradaki görevli kadın, kamu personeli olduğumuz için kamu tarifesini önerdi ve sadece bir hat için hakkımız olduğunu belirtti. Kendi kullandığım 0507********47 numaralı hattı kamu tarifesine (190 TL) geçirdik. Ancak eşimin kullandığı 0507********48 numaralı hattı eşim üzerine alması gerektiğini, ondan sonra kamu tarifesinden yararlanabileceğini söyledi. 'Şu an üzerinize alamam, yarın gelmeniz gerekiyor' dedi. Biz de 25 Mart 2024 Pazartesi günü eşimle beraber akşam üzeri İzmit Symbol AVM'de bulunan Turkcell (Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi D-100 Karayolu Ovacık Mahallesi No:34 41100 Başiskele/Kocaeli 1. Kat) İletişim Merkezi'ne gittik. Görevli kadın, bu sefer ilk gittiğimiz Eskişehir'deki merkezde görevli kadının bizi yanlış yönlendirdiğini söyledi. Eşinize devir işlemi yaparsanız bu sefer kamu tarifesinden 290 TL üzerinde yani indirimsiz yararlanacağımızı belirtti. 'Bu şekilde anlatmadılar, düşünüp karar verip öyle gelelim' dedik. Bu arada, tarafımıza online özel sunulan indirimli tarife süresi doldu ve 2 günlük taahhüt bitiminden kaynaklı indirimsiz tarifeden kullanmaya devam ediyoruz. Eşim ve ben kamuda çalıştığımız ve vaktimiz olmadığı için 27 Mart 2024 Çarşamba günü tekrar İzmit Symbol AVM'de bulunan Turkcell İletişim Merkezi'ne gittik. Bir erkek görevli, diğer arkadaşın bizi yanlış yönlendirdiğini belirtti. Eşinize devir yaparsanız sadece Star tarifesi verebileceklerini ve bunu herkesin bilmediğini söyledi. Yaşadıklarımızı arkadaşa anlattık ve kendisi tecrübesiz olduğu için bilmediklerini ifade etti. Bu çerçevede, yaklaşık 5 yıllık süreçte sürekli olarak Turkcell'i tercih eden bizler, cezalandırılmış gibi hissediyoruz. Tarife değişikliği yapmadığımız için 3 günlük kullanım nedeniyle tarafımıza yansıtılacak fatura ve 24 Mart 2024 Pazar günü Turkcell online tarafından teklif edilen ve yanlış yönlendirme nedeniyle seçemediğimiz tarifelerden doğan yaklaşık 150 TL'lik zararımızın karşılanmasını talep ediyorum. Gereğini bilgilerinize sunarım.

28 Mart 2024 16:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Mart 2024 07:54
Hasan
Hasan
30 Mart 2024 15:55

12 Eylül 2024 16:56
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
24 Ocak 2024 16:28
Ahsen sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 15:40
Akif sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 15:40

18 Ağustos 2024 22:15