Turkcell Hat Kopyalama Sorunu

16 Mayıs 2024 01:02

8693400065 numaralı temsilci kodlu Turkcell bayisinden çocuğum için bir hat aldım. Yaklaşık bir ay sonra kullanmaya başladım ve aynı gün içerisinde WhatsApp kurmaya çalıştım ancak kurulumu gerçekleştiremedim. Doğrulama kodunun başka bir hatta gönderildiğini fark ettim. Çok uğraştıktan sonra WhatsApp'ı açmayı başardım ve yeni aldığım numaranın başkası tarafından zaten kullanıldığını gördüm; hatta profil resmi bile vardı. Daha sonra birçok tanımadığım numaradan rahatsız edici aramalar almaya başladım. Durumu satın aldığım bayiye anlattığımda, herhangi bir sorumluluk kabul etmeden yalnızca para karşılığında numara değişikliği yapabileceklerini belirttiler. Turkcell müşteri hizmetlerini aradığımda da yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Bu durumda mağdur edildiğimi düşünüyorum ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

16 Mayıs 2024 08:33 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mağazalarımızda satışı yapılan hatlarla ilgili bilgi verilmektedir. Bu nedenle ne yazık ki farklı bir işlem yapamıyoruz. Alternatif olarak numara değişikliği yapmanızı tavsiye edebiliriz. https://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/abonelik-islemleri/numarami-nasil-degistirebilirim linkten bu konuda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Feyzi
Feyzi
16 Mayıs 2024 13:39

Merhaba böyle bir şey olduğunu söylemediler ben onlardan sıfır yeni almak isteğimi söyledim onlarda bana bu hattı verdiler ve bu sorunu yaşadım onlara gidip söylediğimde bana sıfır hat yoktur dediler ve başka bayinize gittim bana yeni sıfır hat verdiler ve hiçbir sorun yaşamadım

Hayrunnisa sonuçtan memnun değil

Hayrunnisa