Uludağ Elektrik DağıtımŞikayetvar üye markasıdır

23 Kasım 21:56

Tuğçe
23 Kasım 19:26

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Uludağ Elektrik Dağıtım 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. abonelik için hangi belgeleri istiyor?
Yeni bir abonelik tahsisi için öncelikle enerji müsaadesi alınmalıdır. Enerji müsaadesinin alınmasından sonra Dağıtım Bağlantı Sözleşmesi yapılmalıdır.
UEDAŞ tarafından sayacım yanlış okundu, ne yapmalıyım?
Hatalı olan faturanız ile birlikte bağlı bulunduğunuz en yakın hizmet noktamıza bir dilekçe ile başvurmanız gerekmektedir.
Elektriğim neden kesilmiş olabilir?
Perakende satış sözleşmesinin sona ermesi, kaçak veya usulsüz elektrik enerjisi tüketildiğinin tespit edilmesi, tüketilen enerji bedeline ilişkin ödemelerin zamanında yapılmaması durumları ile ayrıca müşterinin sözleşmesinde enerjinin kesilmesini gerektirecek özel hususların neler olduğu yer almış ise bunların oluşması halinde müşterinin elektriği kesilir.
Uludağ Elektrik kesinti bilgilerine nereden ulaşabilirim?
Web sitesi, mobil uygulama veya 186 numaralı Çağrı Merkezi'nden bilgi alabilirsiniz.
UEDAŞ ile ilgili daha farklı bir sorum var.
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilirsiniz. Böylece sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Hakkında

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla UEDAŞ, 01.09.2010 itibari ile özelleştirilmesi tamamlanarak Limak Holding bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin temel hizmeti; iletim noktalarından aldığı elektriği vatandaşlara perakende olarak dağıtmak görevidir. UEDAŞ çalışma esasları EPDK tarafından belirlenmiştir. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin hizmet sahası Türkiye’nin lokomotif bölgesi olan Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsamaktadır. Faaliyetlerini 35.501 km2’lik bir alanda sürdüren UEDAŞ, 3 milyona yakın aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır. Her geçen gün artan abone sayısı ile doğru orantılı olarak altyapısını geliştirme ve iyileştirme çalışmaları sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., daha kaliteli ve kullanıcı memnuniyeti odaklı bir çalışma anlayışını benimsemektedir. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından elektrik dağıtım hizmeti sunulan illerde ikamet eden kimselerin UEDAŞ ile ilgili yorum ve şikayetlerini de inceleyerek firma ile ilgili daha fazla fikir edinebilirsiniz. Arzu ederseniz sayfamızda yer alan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. yorumlarını hemen incelemeye başlayabilirsiniz.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Dağıtım Bölgeleri ve Faaliyetleri

İletim noktalarından aldığı elektriği, vatandaşlara perakende olarak dağıtan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., Marmara Bölgesi olarak bilinen bölgede faaliyet göstermektedir. Türkiye’nin otomotiv merkezi Bursa başta olmak üzere, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale’de toplam 3 milyona yakın aboneye hizmet sunan Uludağ Elektrik, hizmet kalitesini her geçen gün daha da iyileştirmektedir. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin perakende elektrik dağıtım hizmetlerinin yanı sıra; bağlantı hizmetleri, lisanssız elektrik üretimi, endeks bildirimi olarak adlandırdığı çeşitli hizmet kanalları da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra; UEDAŞ tarafından kurulmuş olan Otomatik Sayaç Okuma Sistemi (OSOS) kapsamında sayaçlar uzaktan okunabilmektedir. Sayaçları uzaktan okunan aboneler, sayaçlarına ait verileri internet üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile kolayca takip edebilmektedirler. Kullanıcı adı ve şifreniz yoksa OSOS kullanıcı hesapları başvuru formunu doldurup, başvuru formunda belirtilen belgeler ile bağlı bulunduğunuz İşletme Müdürlüğü hizmet binasına müracaat ederek OSOS şifre talebinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca tazminat ödemesi ve kesme bağlama bedeli iadesi sorgulama işlemlerinizi de kurumun web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. TC kimlik no / vergi no, abone / tesisat no, başvuru no sorgulama türlerinden birini seçerek sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. İletişim Kanalları

Uludağ Elektrik borç sorgulama, arıza halleri ve kesinti durumları ile ilgili detaylı bilgi almak ya da aklınıza takılan konularda soru sormak isterseniz kurum ile irtibata geçebilirsiniz. Uludağ Elektrik iletişim kanalları arasında; 186 no’lu müşteri iletişim merkezini arama, genel müdürlük numarasını arama ya da [email protected] destek e-posta adresine e-mail gönderme gibi seçenekler yer almaktadır. Ayrıca her türlü konudaki Uludağ Elektrik şikayet, görüş ve yorumlarınızı sayfamız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.