Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Arama Yapınca 3G Ye Düşüyor

28 Haziran 2024 21:36

Birkaç yıldır Turkcell faturalı kullanıcısıyım. Hat bu sene Ocak ayına kadar benim üzerime değildi Ocak ayında devir işlemi yapıp üzerime aldım. Ocak ayına kadar çok nadiren şebeke sorunu yaşıyordum pek umursamamıştım. Hat devir işlemi yapıp üzerime aldıktan sonra arama geldiğinde ya da arama yaptığımda 4.5G den 3G veya h+ ya düşüyor internetim. Bu durumu mağazaya gidip anlattığımda sim kart değişikliği yapalım düzelir dediler. Sim kart değişikliği için ücret ödeyip yeni kartımı aldım fakat aynı sorun devam ediyordu. Birkaç gün bekleyin düzelecek dendi fakat düzelmedi. Daha sonra 3-4 defa Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp sorunumu dile getirdim. Her seferinde farklı işlemler yapıldı ve her seferinde düzelecek dendi. Kurye olduğum için sürekli binalara girip çıkıyorum. Eskiden şebeke ile alakalı bir sorun yaşamıyordum asansörlerin bile %80inde çekiyordu. Devir işleminden sonra bina kapısını bir adım geçtiğim zaman bile şebeke tamamen gidiyor ve binadan çıktıktan sonra düzelmiyor ancak mobil veriyi kapatıp telefonu uçak moduna alıp tekrar açınca düzeliyor. Her ay düzenli faturasını ödediğim hattımın sorunu çözülmezse gerekli yerlere başvuracağım. Tam ücret alıp yarım hizmet vermek Turkcell'e yakışmıyor.

29 Haziran 2024 11:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

29 Haziran 2024 11:11

Merhaba Bayram Bey, 23.06.2024 tarihli talebinizin incelemesi tamamlanarak 24.06.2024 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

29 Haziran 2024 12:24

Söylediğiniz tarihlerde ne ben Turkcelli aradım ne de Turkcell beni aradı.

01 Temmuz 2024 05:35

Sorunum hâlâ düzeltilmedi.

12 Temmuz 2024 21:52

Neredeyse 2 haftadır hâlâ sorunum çözülsün diye bekliyorum. Önümüzdeki hafta Pazartesi gününe kadar benimle iletişime geçip sorunum çözülmezse gerekli yerlere başvurumu yapacağım.

Kbra sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Sim Kart Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

16 Temmuz 2025 14:59

30 Kasım 2023 10:46

Furkan
17 Aralık 2024 00:26
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 22:03
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 16:16
Turkcell Kategorileri