Turkcell Aktif Hattı Tekrar Sattı

28 Haziran 2024 12:51

Merhabalar, birkaç ay önce Turkcell yetkili bayisinden faturalı bir hat satın aldım ancak sürekli telefonuma MHRS'den başkası adına alınan randevular geliyordu ve ben böyle bir işlem gerçekleştirmemiştim. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edince sadece mesajlarsa sıkıntı olmadığını söylediler ancak son birkaç gündür sürekli başka numaralar tarafından aranıyorum. Sözün özü, Turkcell bana aktif bir hat satışı yaptı ve benden numaramı tekrar değiştirmemi ve numara bedelini de karşılamamı istiyorlar. Bu Turkcell'le yaşadığım kaçıncı vaka sayabilmiş değilim. Artık bu hata Turkcell'in ve düzeltmesini talep ediyorum. Ben numara değişikliğine tekrar para ödemeyi kabul etmiyorum. Sorunumun çözülmemesi halinde tarife değişikliği yapmakla kalmayıp Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim. Bir an önce sorunum çözülsün lütfen.

28 Haziran 2024 12:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Haziran 2024 13:18
Berna
Berna
28 Haziran 2024 15:43

Pazarlama ve tanıtım içerikli aramalar falan değil tek bir hat şu anda iki kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Benimle birlikte bu hattı kullanan kişinin ailesi sürekli olarak bu numarayı arayınca benim hattıma düşüyor kendisini arayamıyorlar hat sahibi de beni arayıp bu hat benim diyor umarım şimdi anlatabilmişimdir.

Yeşim
18 Ağustos 2025 00:17