Turkcell Aktif Hattı Tekrar Sattı

28 Haziran 2024 12:51

Merhabalar, birkaç ay önce Turkcell yetkili bayisinden faturalı bir hat satın aldım ancak sürekli telefonuma MHRS'den başkası adına alınan randevular geliyordu ve ben böyle bir işlem gerçekleştirmemiştim. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edince sadece mesajlarsa sıkıntı olmadığını söylediler ancak son birkaç gündür sürekli başka numaralar tarafından aranıyorum. Sözün özü, Turkcell bana aktif bir hat satışı yaptı ve benden numaramı tekrar değiştirmemi ve numara bedelini de karşılamamı istiyorlar. Bu Turkcell'le yaşadığım kaçıncı vaka sayabilmiş değilim. Artık bu hata Turkcell'in ve düzeltmesini talep ediyorum. Ben numara değişikliğine tekrar para ödemeyi kabul etmiyorum. Sorunumun çözülmemesi halinde tarife değişikliği yapmakla kalmayıp Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim. Bir an önce sorunum çözülsün lütfen.

28 Haziran 2024 12:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Haziran 2024 13:18

Merhaba Berna Hanım, Öncelikle iletişimde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hazır kart ve faturalı hatlar iptal olduktan 1 yıl sonra yeniden satışa sunulur. Bilgi güvenliği, Turkcell tarafından son derece önem verilen bir konudur. Bilgileriniz, kesinlikle 3. şahıslar ile paylaşılmamaktadır. Pazarlama–tanıtım içerikli aramalar ve mesajlar alıyorsanız talebinizi ilgili firmaya iletmenizi rica ederiz. Her müşterimizin kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre çeşitli hizmetlerimiz bulunmaktadır. Dilerseniz, "http://www.turkcell.com.tr/servisler/numara-engelleme" bağlantısında yer alan Numara Engelleme Servisi'ni kullanarak firmalara ait pazarlama–tanıtım SMS'lerini engelleyebilirsiniz. Bunun dışında şahıs numaralarından gelen pazarlama–tanıtım SMS'lerine ve aramalarına ne yazık ki müdahale edemiyoruz. iys.org.tr üzerinden ticari elektronik iletilere ilişkin izin ve şikâyet süreçlerinin yönetilmesine imkân tanıyan web platformudur. Şirketimiz tarafından yapılacak pazarlama iletişimleri için https://iys.org.tr/ sitesi üzerindeki izinler dikkate alınacaktır. Saygılarımızla, Turkcell

Berna
28 Haziran 2024 15:43

Pazarlama ve tanıtım içerikli aramalar falan değil tek bir hat şu anda iki kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Benimle birlikte bu hattı kullanan kişinin ailesi sürekli olarak bu numarayı arayınca benim hattıma düşüyor kendisini arayamıyorlar hat sahibi de beni arayıp bu hat benim diyor umarım şimdi anlatabilmişimdir.

Başkasına Ait Çıkan Hat Yüzünden Yaşadığım Mağduriyet Bitmiyor

Yeşim