Salih sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Faturasız Hat İçin Yasal Takip Borcu Sorunu

Kullanılmayan Faturasız Hat İçin Yasal Takip Borcu Sorunu
23 Eylül 2024 01:12

Merhaba yurt dışından tatil için geldiğimde Turkcell'den faturalı hat çıkartmıştım sonra gidince tabii ki kontrol edememiştim. Ödenmemiş faturalar ve takip borcu avukat vs 5500 gibi bir tutar ödedim geçen yaz hattımın da faturasıza çevrildiğini kontör yüklemeyince kapanacağını söylediler. Az önce kontrol ettim ki tekrar yasal takip borcu gelmiş yahu nasıl bir firmasınız ya kullanmadığım şeyin niye borcu oluyor. Sürekli ne değişik işler bunlar. Benim faturasız hattıma kullanılmadığı için kapatmak yerine yasal takip nasıl çıkarıyorsunuz siz. 0530********39

23 Eylül 2024 07:52 (Şikayetten 6 saat sonra)

23 Eylül 2024 11:22

Değerli Müşterimiz, Öncelikle hedefimiz tüm müşterilerimizi memnun edebilmektir. Turkcell olarak hedefimiz, size en iyi hizmeti verebilmek ve en son teknolojileri sunmak. Güncel fiyatlarımızı, hizmet kanallarımızı sürekli iyileştirmeye ve yatırımlarımızı artırmaya devam edebilmek için düzenliyoruz. Hattınıza ait ödenmemiş faturanız olması durumunda SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Ödeme yapılmaması durumda yasal takip yoluna başvurulmakta ve fatura tutarlarına ek olarak yasal takip masrafları (vekalet ücreti, masraf + harçlar) talep edilmektedir. İlgili hukuk bürosu ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Tüm borç ödendikten sonra icra dosyası kapanır ancak hattınız statüsüne göre otomatik olarak görüşmeye açılabilir. Hattınız yasal takip nedeniyle iptal olmuşsa geri verilemez. Saygılarımızla, Turkcell

25 Haziran 2025 17:40

Mahmud