02 Kasım 2024 20:35

Merhaba,
Turkcell müşterisiyim. Kontratımın bittiği bilgisi SMS olarak iletilmiş fakat sözlü olarak bana iletilmedi. Yenilmediğim takdirde ödenecek ücret ile ilgili bir bilgilendirme yapılmadı. Mevcutta 385 TL öderken kontratı yenilemediğim için 750 TL ücret ile ücretlendirilmeye başlandığımı çağrı merkezini arayınca öğrendim. Çağrı merkezi ile görüştüm mevcutta 385 TL öderken iki katından daha fazla bir ücret ödememi istemektedir. Bana alternatif yolda sunmadılar. Tarife ücretlerinin bir yıl içerinde enflasyon oranından çok fazla bir talep isteyip iki katından daha fazla ücret istenmesi ve kullanım haklarımın hemen hemen yarıya kullanım hakkı tanıyıp iki katı fiyat istemek hiç normal ve adaletli değil. Şikayetimin dikkate alınması için destekleriniz rica ederim.

02 Kasım 2024 20:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Kasım 2024 08:01
Ömer
Ömer
04 Kasım 2024 11:46

Merhaba, Evet güncellemeler yaptığınızı biliyorum fakat bir yıl içerisinde yüz de yüz bir artış olması adil bir yaklaşım değildir. İkinci olarak tarafıma iletilmiş bir SMS ya da sesli bilgilendirme bulunmamaktadır. Eğer kontrat yenilenmese şu ücret üzerinden ücretşendirilecektir diye bir bilgi tarafıma verilmemiştir. Bu konuda mağduriyet yaşamaktayım ve sorunum hala çözülmedi. Bana alternatif bir yol da sunulmadı diretme yapılmaktadır. Konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesi için desteklerinizi rica ederim.

Rahime
25 Mart 2025 09:32

Oğuzhan
03 Temmuz 2025 12:15
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Faturam İki Katına Çıktı Hiçbir Bilgilendirme Yapılmadı

Süleyman
27 Ekim 2025 11:57
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2025 20:40
kontrat-sonrasi-fatura-soku-ve-cozum-eksikligi-1.jpg