Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Kazandığım Hediye Verilmedi

Kazandığım Hediye Verilmedi
18 Aralık 2024 00:35

Turkcell uygulaması olan GNC'de bir yarışma vardı. 'Yıldızları topla, indirimi kap' diye orada 7 ay boyunca yıldızları toplayıp 20 tane süper yıldız yapmama rağmen kazandığım hediyeyi vermediler. AirPods 3. Nesil. Böyle bir şey olmaz, koskoca marka yaptığı çok yanlış.

profile profile
18 Aralık 2024 07:33 (Şikayetten 6 saat sonra)

18 Aralık 2024 07:58
kazandigim-hediye-verilmedi-1.jpg

Şimdi de tükendi yazıyor bu kadar işte sızın politikanız

18 Aralık 2024 12:01
18 Aralık 2024 12:06

Ekran videosunu izleyin hediye tükenmemişti hediyeyi vermemek için bin takla atmanıza gerek yok

18 Aralık 2024 12:07

Lütfen benimle iletişime geçin yoksa bütün hatlarımı başka operatöre geçeceğim

Yorumlar (6)

Sercan

Murat bey ben de hediyeyi kazandım ama kod geldi şimdi nen yapmam gerekiyor. İyi geceler

Sercan

Evet kod dediğiniz gibi kaçıncı olduğumu gösteriyor galiba. İlginiz için çok teşekkürler

Murat

Yani ilk kampanyada durum böyleydi. Beni aradılar adres verdim gönderdiler. 2. Kampanya için karışık bir kod verildi ise turkcelli arayıp sağlıklı bilgi alin. Fakat kod AİRPODS0000001 ya da 10 arasında ise bu kazanma sıranızı gösteriyor. Onlar arıyor sizi

Murat

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. O kod sizin sıralamanızı gösteriyor. Kaçıncı sırada kazandığınızı gösteriyor. 2 hafta içinde Turkcell sizi arayacak adres isteyecek. Hediyesi gönderecek

Murat

Ben Airpods kazanan kişilerden biriyim. 4. Sıradan kazandım yani en hızlı 4. Kişiydim. 10 kişiye verildi zaten. Kazandığım yazmışsın ama kazandığın hediye yok kardeş. Senin yaşadığın durumu ben defalarca yaşadım diğer hediyelerde. Saat tam 00:00 olduğunda binlerce kişi aynı anda uygulamaya yükleniyor. Şanslı olup hızlı davrananlar alıyor. Hediyeler tükenince ki ilk 5 saniye içinde tükeniyor hepsi zaten sizin ekran resmi attığınız ekran geliyor işleminiz devam ediyor sayfadan ayrılmayın diye. Kısaca en hızlı 10 kişi içine girememişsin. Seninle aynı durumu yaşayan binlerce insan oldu onlarda kazandı o zaman.

kazandigim-hediye-verilmedi-1.jpg
Sercan

Murat bey bana da yardımcı olur musunuz

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Hediyesi Kodlarının Tükenmesi Sonucu Yaşanan Mağduriyet

18 Temmuz 2025 00:46
kampanya-hediyesi-kodlarinin-tukenmesi-sonucu-yasanan-magduriyet-6.jpg
kampanya-hediyesi-kodlarinin-tukenmesi-sonucu-yasanan-magduriyet-5.jpg
kampanya-hediyesi-kodlarinin-tukenmesi-sonucu-yasanan-magduriyet-4.jpg
kampanya-hediyesi-kodlarinin-tukenmesi-sonucu-yasanan-magduriyet-3.jpg
kampanya-hediyesi-kodlarinin-tukenmesi-sonucu-yasanan-magduriyet-2.jpg
kampanya-hediyesi-kodlarinin-tukenmesi-sonucu-yasanan-magduriyet-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2025 00:40
saniyesinde-giris-yapmama-ragmen-airpods-hediyemi-vermediler-1.jpg