Gizem sonuçtan memnun değil

İphone 14 Pro Max E-Sim Etkinleştirme Sorunu

İphone 14 Pro Max E-Sim Etkinleştirme Sorunu
19 Aralık 2024 23:13

E sim etkinleştirilemiyor hatası nedir? Yeni kod oluşturulsa da hata veriyor. Telefonum yurt dışı ve IMEI kaydı mevcut operatör değiştirdim pişman oldum. Telefon iPhone 14 Pro max. Bu sorun nasıl çözülecek bayiden de çözemedim. Etkinleştiriliyor diyor daha sonra görseldeki gibi hata veriyor!

20 Aralık 2024 07:50 (Şikayetten 8 saat sonra)

20 Aralık 2024 09:01

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Gizem
Gizem
21 Aralık 2024 18:47

Sorunum çözüldü. Yaptıklarım telefondaki eski e simi silip yeni bir QR kod aldım. Tekrar hücresele girip e sim ekleden yeni QR kodu okuttum. Etkinleştiriliyor dedi. Beklemeden hemen üstüne BTK yı aradım durumu anlattım 48 saat içinde açılacağını söylediler arada telefonu kapatıp açın dediler. Neyse beklerken ekranda yine hata verdi bekledim beklemekten başka şansım yoktu zaten. Kendi kendine açıldı hat arkadaşlar. BTK yı arayınca hızlanır diyorlar bir şansınızı deneyin bir de sürekli QR okutup durmamak gerekiyormuş inşallah herkesin sorunu çözülür 🙏🏻

02 Nisan 2025 16:52
Turkcell'e Geçişte Esım Etkinleştirme Sorunu
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'de E-Sim Aktivasyon Sorunu Ve Uzayan Mağduriyet

Tuğçe
03 Mart 2025 23:02
Turkcell'de E-Sim Aktivasyon Sorunu Ve Uzayan Mağduriyet

04 Ocak 2025 20:29
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-sim Tanımlanamıyor Sorunu

21 Kasım 2023 14:36