Haksız Fatura ve İptal Talebine Red

09 Eylül 2024 10:38

Ağustos 2024 dönemi hat taşıma işlemi yaptım, Turkcell taahhüt sürem bitmek üzere olduğu için, bu nedenle tarafıma 1813 TL fatura yansıtılmış. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ve dava edeceğimi Turkcell'e ilettim, bununla ilgili iptalini talep ettim. Şikayet ve iptal olamayacağı söylendi. Ben de dava konusu yapacağım, bilginiz olsun.

09 Eylül 2024 10:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

11 Eylül 2024 12:41

Merhaba Fatma Hanım, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

16 Eylül 2024 13:27

Merhaba Fatma Hanım, Yaptığımız tüm kampanyalarda amacımız, tüm müşterilerimize avantajlar sunabilmektir. Her kampanyamız belirli kurgularla sunulmaktadır. Bu nedenle yıllık abonelik kapsamındaki kampanyalardan 12 ay süresi dolmadan ayrılmanız durumunda, faturanıza kampanya iptal bedeli yansıtılacaktır. Numara taşıma durumunda, hattınızda bulunan kampanyaların iptalinden doğan kampanya erken iptal bedelleri, taşıma işleminden sonraki faturanıza yansır. Kampanyanızdan 12 aylık taahhüt süresi dolmadan ayrılmanız durumunda kampanyadan faydalandığınız süre boyunca aldığınız indirimlerin toplamını ya da kalan taahhüt süresi boyunca ödenecek paket ücretleri toplamından hangisi lehinize ise ona göre erken iptal ücreti hesaplanarak faturanıza yansımaktadır. Talebinizi incelenmesi amacıyla ilgili ekibimize ilettik. Yapılan incelemede faturanıza yansıyan erken iptal bedelinde hatalı bir tutar tespit edilmemiştir. Saygılarımızla, Turkcell

Filiz sonuçtan çok memnun

12 Mart 05:38
"Sorunu çözüme kavuşturdukları için Turkcell e teşekkür ediyorum."
Taahhüt Sonrası Fatura Şoku: Yanlış Faturalandırma Ve İptal Talebi
Engin sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 10:36
Cudi sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 00:16
Turkcell Fatura Cayma Ücreti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Taahhütsüz Hat Taşıma Sonrası Haksız Fatura Ve Bilgi Eksikliği

13 Ağustos 15:42
Taahhütsüz Hat Taşıma Sonrası Haksız Fatura Ve Bilgi Eksikliği
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 09:57
Turkcell Kullanamadığım Hatta Fahiş Cayma Bedeli Yansıttı!
Turkcell Kategorileri