Türk Telekom'un Gevşek Temsilcisi

24 Ağustos 2024 17:17

Superonline üzerinden ev interneti başvurusu yaptım, Türk Telekom altyapısı kullandıkları için ADSL etiketine sinyal bırakacaklarını, sonra Superonline yetkilisinin gelip modem vs kurulumu yapacağını söylediler. Türk Telekom elemanı gelmiş sinyal bırakmadan sallanmış gitmiş, dolayısıyla internetim bağlanamadı ki özellikle tasarım işi yaptığımı, internet bağlanma sürecinin hızlı olmasını is yerimin evime uzak olduğunu gelmeden önce bilgilendirilmek istendiğimi iki kurumunda arayarak belirttiğim halde, Türk Telekom'un gevşek çalışanı, kapının önünde beni aradı. Ben haber verdiğimi söyledim yüksek perdeden saçma sapan konuştu, işte ben sizi maksimum 15 dakika beklerim, benimle ilgili mevzu değil vs. Sorun çözmeye değil adam Çarşı gezmeye gelmiş. Hayatımda karşılaşmadığım bir tarz ve üslup. Kimsin sen. 444 6 891 hattından aradı beni. Yapacağı işin ehli olmayan ehli olmasa bile en azından üslup bilen daha önce insanlarla iletişime geçebilmiş birilerini çalıştırsınlar. Bu nedir yani. Aylık 500 TL l*ş gibi internete para ver bir de ceremesini çek.

Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 17:12
Türk Telekom Eskişehir Altyapı İlgisizliği Teknik Ekip Tehdit Söylemi

14 Eylül 2024 14:24

02 Kasım 2024 00:17

22 Ağustos 2023 20:55
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 11:36
Türk Telekom Kategorileri