Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom'dan Vefat Eden Babamın Hattına İcra Şoku

19 Aralık 2024 16:33

Vefat etmiş babamın hattını ölüm belgesiyle kapattırdım ama icra geldi. Veraset ilamı ve ölüm belgesiyle Türk Telekom şubesine müracaat ettim işlemlerimi yaptılar hattı kapattırdım. Kalan son faturayı da ödedim. Yaklaşık 3-4 ay sonra bana icra geldi, hattı cayma bedeli olarak yansıtmışlar ve avukat aracılığıyla bana borç gönderimi oldu. Cayma bedeli yaklaşık 1.350 TL ve avukat masrafı, faizi falan toplamda 4.250 TL borçlandım. Şubeye gidiyorum tekrardan ölüm belgesiyle işlem yaptırıyorum ama sisteme düşmüyor. Şube biz düzelttik diyor ama avukat sistemden düşmemiş diyor. Ve yarın icra başlayacaklar kimse sorunumu çözmüyor. Türk Telekom müşteri hizmetlerini arıyorum onlarda yardımcı olamıyorlar. Bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum. Böyle sorumsuzluk olmaz.

Abdullah
Abdullah

Benimde başıma az önce geldi vefat eden babamın tivubusununiade ettim faturayı ödeyip kapattırdım 3 ay geçti 4250 TL icra gelmiş ana bayiden işlem yaptırıp itiraz ettim avukat diyor ki öyle bir şey gözükmüyor ödemezseniz icraya düşer diye Şi ne yaptınız icraya düştü mü.

24 Aralık 2024 15:12

25 Şubat 2025 07:10