Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Türk Telekom İnternet Hız Problemi ve Çözüm Eksikliği

Türk Telekom İnternet Hız Problemi ve Çözüm Eksikliği
02 Ekim 2024 23:28

Türk Telekom'dan ev interneti hizmeti almaktayım. Yaklaşık 07/09/2024 tarihine kadar internetimde hız problemi yaşamamıştım. Bu tarihlerden sonra internet hız problemi yaşamaya başladım. 11/09/2024 tarihinde Müşteri hizmetlerini aradım. İnternete bağlanamıyorum. Hız problemi yaşadığımı söyledim. Gerekli işlemleri yaptıklarını bağlantıda sorun olmadığını söylediler. Bende bağlantıda sorun yoksa internete niçin bağlanamıyorum dediğimde Türk Telekom sitesinde hız testi yapmamı söylediler. Hız testini yaptım bende çok düşük çıktı yükleyeceğim dosyada mevcut ama onlar hala hızda problem olmadığını 12mbps te kadar internet hızı olduğunu söylediler. 3 gün akşamları art Arda aradım aradıktan sonra düzeldi ama ertesi günü yine aynıydı 3. Sefer aradığımda 02/10/2024 tarihine kadar hız problemi yaşamadan kullandım ama şu an yine aynı hız problemi yaşıyorum. Türk Telekom'a ödediğim ücret karşılığında aldığım hizmeti alamıyorum. Yetkililerin yaşadığım hız problemini çözüme ulaştırmalarını umuyorum.

25 Aralık 2023 13:11
Türk Telekom Ev İnterneti Pişmanlığı
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 19:04
Türk Telekom Evde İnternet Hızım Çok Düşük

08 Ağustos 2023 16:11

15 Eylül 2024 13:37
Türk Telekom Taahhüt Ettiği 24 Mbps Hızı Vermiyor
Türk Telekom Taahhüt Ettiği 24 Mbps Hızı Vermiyor
Salih sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 18:41

Türk Telekom Kategorileri