Onaysız Tarifeye Geçiş Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

22 Kasım 2024 19:22

Hattım Emniyet 5 GB tarifesindeydi bugün itibariyle bitti. Nedense değerli kamu 5 GB tarifesine geçmiş.

2024 yılı protokolü emniyet yeni 5 de taahüdümü devam ettirmek istediğimde gelen hata mesajı, ( EGM tarifesindekiler yararlanabilir çünkü sistem kamu tarifesine geçirdiği için) EGM tarifesine geçemezsiniz diyor.

Lütfen emniyet yeni 5 tarifesine taahhüdümün devamı için gerekli işlemleri yapın.
Onayım alınmadan geçtiğim tarife ücretini kesinlikle ödemeyeceğim. Gerekiyorsa mahkemelik oluruz. Otomatik ödemeyi de iptal edeceğim.

Ayrıca 1 Tarifem olan emniyet 5 bitince niye otomatik olarak emniyet yeni 5 e geçmişti zaten
1. Gelen mesajda emniyet tarifesi yararlanır diyor ben emniyet tarifesinde değil miyim.
2 ana ekranda değerli kamu yazıyor ama tarifem tahh kısmında emniyet 5 yazıyor. Aslında emniyet tarifesindeyim ama tarifenin ismini kamu yapınca bir nevi hile yapmış olmuyor musunuz.
2 Niye onaysız Tarifem değişiyor,
3 Kamu tarifesine geçmeme kim karar verdi
4 Zorluk çıkaracaksınız niye EGM ile protokol yapıyorsunuz.
5 müşteri hizmetleri 1 saat boyunca niye yardımcı olamadı
6 müşteri hizmetleri niye 10 GB tarifeye geçebilirsiniz diyor
7 Her sene bu şekilde uğraşacakmıyız
Gelecek sene 15 20 25 30 40 diye gidecek mi o zaman protokolün ne anlamı kaldı. Dolandırılmayalım diye korkuyoruz insanlardan bir de kurumlar mağdur etmesin. Yakışıyor mu kurumsal firmanıza.

İbrahim
İbrahim

Emniyet yeni 10 GB yazıp 5555 e gönderin

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 23:17

28 Mart 2024 22:57
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Sonrası Geçiş Sürecinde Mağduriyet Ve İletişim Sorunları

21 Ocak 2025 10:04