15 Ağustos 2024 22:30

Arızalanan (soğutma yapmayan) buzdolabımın onarımı için yetkili servise 11-12 Ağustos 2024 tarihlerinde telefon ile görüşerek arıza kaydı açtırdım. 13 Ağustos 2024 tarihinde 11:00-12:00 saatleri arasında servis, Kars ili Digor ilçesi Merkez Mahallesi Millet Caddesi Ziraat Bankası lojmanlarındaki evime gelerek, buzdolabımızı yetkili servise götürerek arızanın tespit edilebileceğini beyan edip alıp götürdüler. 14 Ağustos 2024 tarihinde tarafımıza dönüş sağlanarak, arızanın 3 ay öncesinde kendilerince onarımı yapılan gaz kaynaklı olduğunu ve gerekli onarımı yaparak 15 Ağustos tarihinde tarafımıza teslim edeceklerini ilettiler. Götürürken sarmaları için battaniye/bez vermemize rağmen sarmadan, olası hasar, çizik ve deformeye karşı önlem almadan götürdükleri dolabımızı bugün yani 15 Ağustos 2024 tarihinde 11:10'da sarılmış bir şekilde getirdiler. Bize dolabı 4 saat sonra yerine koyarak çalıştırabileceğimizi belirterek, açmadan sargıyı kapının eşiğinde bıraktılar. Alırken de teslim ederken de herhangi bir tutanak imzalatılıp teslim edilmedi. Tarafımıza saat 11:40 gibi buzdolabımızın üzerindeki sargıyı açtığımızda gördüklerimiz karşısında şok olduk. Herhangi bir çiziği, vuruğu, deformesi olmadan teslim ettiğimiz dolap, tarafımıza ekte birkaç tane görselini paylaştığım şekilde (neredeyse tüm dış kısmı hasar almış) her tarafı çizik, vuruk, hasarlı ve yer yer içine göçmüş şekilde evimize getirildi. Olayın şoku ve üzüntüsü ile servisi aradığımda henüz ilçede olmalarına ve ısrarla çağırmamıza rağmen gelip tutanak tutmadılar. Tarafımdan resimleri istendi ve kendilerine de ilettim WhatsApp üzerinden yazışarak. Görselleri eşime paylaştığımda WhatsApp üzerinden kendisi bir taraftan ben bir taraftan yetkili servisi arayıp durumu kendilerine bildirdik. İlgili servis hasarın kendileri kaynaklı olmadığını, güya alırken o şekilde olduğunu tarafımıza alaycı ve dikkate almayan bir şekilde telaffuz ettiler ve 'İstediğiniz yere de şikayet edebilirsiniz' diyerek başlarından def etme yolunu seçmişlerdir. İlgili yetkili servisin bu tutumundan ve vermiş oldukları hasara sahip çıkmamalarından şikayetçiyim. Hasarsız bir şekilde aldıkları ürünüme zarar verip ürünün değer kaybına sebebiyet verdikleri, olası kullanım ömrünü azalttıkları için ürünümün aynısı ile ya da muadili bir ürün ile değişimini veya ürünün güncel fiyatı üzerinden muadil ürün alabilmem için değerinin tarafıma iadesini (ortalama benzeri, muadili yeni ürün fiyatları araştırma yaptığımda 50 bin TL civarındadır) talep ediyorum.

16 Ağustos 2024 11:10 (Şikayetten 12 saat sonra)
Esra
Esra
05 Eylül 2024 08:33

Arçelik bin pişmanlıktır garanti süresinin bitmesiyle arıza vermeye başladı hava basıyorlar getiriyorlar dolap çalışmıyor tekrar götürüyor hasar verip getiriyor yaz günü rezil olduk dolapsız emanet istiyoruz oda gelmiyor almayın sakın almayın Arçelik'i

Umut sonuçtan çok memnun

21 Nisan 2024 12:16
Şeyma sonuçtan çok memnun

Şeyma
26 Temmuz 2023 18:20
Dincer sonuçtan memnun

Dincer
08 Mart 2024 17:39
"Servis masrafları ve değişim için, ürünün sıfır satış fiyatının %60'ını zaten ödemiş bulunuyorum. Teşekkürler"
Halil sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 20:18

Yeni Alınan Buzdolabı Soğutmuyor Ve Değişim Yapılmıyor