Skandal Arçelik Bölge Müdürlüğü Kararları

Ahmet
22 Aralık 2023 00:57

Temmuz ayında kurulumu yapılan Arçelik çamaşır makinem kurulum esnasında darbe almış. Bunun için Ankara Yenimahalle müşteri hizmetlerini aradım. Gelip baktılar ön tarafın değişimi yapılacağı söylendi. Daha sonra beni arayıp parçayı sipariş ettiklerini herhangi bir ücret talep etmediler bir hafta sonra teknik servis parça ile evime geldi makinamı 4-5 parçaya ayırdı değişim için o esna da içindeki bir aparatın kırık olduğu beyan etti. Bunu da sipariş edelim daha sonra değişimi yapalım dedi parçayı takmadan gitti. 3 gün sonra servis beni arayıp hem apart için hem de (ücretsiz olan büyük parça için) ücret talep etti. Bende bunu kabul etmedim 3 gün önce takılıp gitseydi usta o büyük parçaya para ödemeyecektim. 3 gün sonra bende 1000 TL para talep ettiler. Şu an da makinem o sokulup takılmadan sonra sesli bir biçim de çalışıyor. Video da tüm detayları anlattım

26 Aralık 2023 12:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Bu garantili tüm ürünler için geçerli bir kanundur

Merhaba Ahmet bey satın aldığınız garantili ürün İlk 6 ay garanti kapsamı içerisinde arıza yapması ve yine servis kaynaklı hatalarda seçimlilik haklarınız vardır bunu bundan sonra aklınızda bulunsun 1 ürünün para iadesi 2 arıza yani ayıp oranında indirim 3 ücretsiz onarım 4 ürünün ayıpsız misli ile değişimi Burada piyasada değerinde ilk 6 ay fazlam bir değişiklik olmadı ise ürün bedeli istemek eğer ki piyasa değeri çok yükselmesi durumunda işte o zaman en mantıklısı ürün değişimi olacaktır saygılarımla

Tümünü Gör
Arçelik 12140 Pm 12 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Sıkma Yapmıyor!

Arçelik 12140 Pm12 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Sıkma Yapmıyor!

Habibe

Cemil
Arçelik 9120 Dmx Gürültülü Çalışıyor

Arçelik 9120 DmxGürültülü Çalışıyor

Kevser
Arçelik Makine Çürümeye Başladı!

Arçelik MakineÇürümeye Başladı!

Serkan
1 Senelik Arçelik Marka Çamaşır Makinesi Yıkama Kazanı Düştü!

1 Senelik ArçelikMarka Çamaşır Makinesi Yıkama Kazanı Düştü!

Caner

Öne ÇıkanKonular