Skandal Arçelik Bölge Müdürlüğü Kararları

22 Aralık 2023 20:58
Ahmet
Ahmet
22 Aralık 2023 00:57

Temmuz ayında kurulumu yapılan Arçelik çamaşır makinem kurulum esnasında darbe almış. Bunun için Ankara Yenimahalle müşteri hizmetlerini aradım. Gelip baktılar ön tarafın değişimi yapılacağı söylendi. Daha sonra beni arayıp parçayı sipariş ettiklerini herhangi bir ücret talep etmediler bir hafta sonra teknik servis parça ile evime geldi makinamı 4-5 parçaya ayırdı değişim için o esna da içindeki bir aparatın kırık olduğu beyan etti. Bunu da sipariş edelim daha sonra değişimi yapalım dedi parçayı takmadan gitti. 3 gün sonra servis beni arayıp hem apart için hem de (ücretsiz olan büyük parça için) ücret talep etti. Bende bunu kabul etmedim 3 gün önce takılıp gitseydi usta o büyük parçaya para ödemeyecektim. 3 gün sonra bende 1000 TL para talep ettiler. Şu an da makinem o sokulup takılmadan sonra sesli bir biçim de çalışıyor. Video da tüm detayları anlattım

26 Aralık 2023 12:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

Bu garantili tüm ürünler için geçerli bir kanundur

Merhaba Ahmet bey satın aldığınız garantili ürün İlk 6 ay garanti kapsamı içerisinde arıza yapması ve yine servis kaynaklı hatalarda seçimlilik haklarınız vardır bunu bundan sonra aklınızda bulunsun 1 ürünün para iadesi 2 arıza yani ayıp oranında indirim 3 ücretsiz onarım 4 ürünün ayıpsız misli ile değişimi Burada piyasada değerinde ilk 6 ay fazlam bir değişiklik olmadı ise ürün bedeli istemek eğer ki piyasa değeri çok yükselmesi durumunda işte o zaman en mantıklısı ürün değişimi olacaktır saygılarımla

Derya sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 23:24
arcelik-camasir-makinesi-perde-programi-hatasi-ve-ekstra-ucret-sikayeti-7.jpg
arcelik-camasir-makinesi-perde-programi-hatasi-ve-ekstra-ucret-sikayeti-5.jpg
arcelik-camasir-makinesi-perde-programi-hatasi-ve-ekstra-ucret-sikayeti-4.jpg
arcelik-camasir-makinesi-perde-programi-hatasi-ve-ekstra-ucret-sikayeti-3.jpg
Mehmet sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2025 16:24
"Sorun çözüldü. Yeni ürün elime ulaştı. Teşekkürler"
Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti