Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Sorunu: Sürekli Uğultu Ve İlgisizlik

Arçelik Buzdolabı Sorunu: Sürekli Uğultu Ve İlgisizlik
02 Aralık 2024 09:25

Arçelik'ten yeni aldığımız buzdolabı, kurulduğu günden beri sesli çalışıyor; uğultulu bir motor sesi gibi asla kesilmiyor. Teknik servis geldi, kontrol etti, ancak sorun çözülmedi. Onlar da video çekti. Ses için özellikle değişim talep ettik ve bunu birkaç kez belirttik. O günden beri her arayana ayrı kayıt açıyoruz, bilmem ne oyaladılar, 1 ay oldu. G****** Hanım iletişime geçti. Ses için kanıt istedi (hala). Hem video hem ses kaydı atmama rağmen beni dikkate almadan "Yok, video atsanız daha iyi" gibi şeyler yazdı. Biz yalan söylüyormuşuz gibi bir tavır içindeydi. Hafta sonu yazmama rağmen ne bir cevap ne bir gelişme var. Böyle sesli çalışması normal değil; bu kurulumdan sonra gelenler bile kabul etti. Değişim süreci çok yavaş ve sallamasyon. Resmen tüketiciyi bezdirip vazgeçirmeye çalışıyorlar.

20 Ocak 2025 06:52

Ekim ayında 570406 MB Arçelik buzdolabı aldık. Kurulduğu günden beri yüksek ve aynı döngüde çalışan ses şikayetim var. Hemen kayıt açtırdık değişim için, sürekli bir telefon trafiği herkes değişim sürecinin başladığını yeni buzdolabının Ankara Çankaya bölgesine ulaşmasının beklediğini söylerken (bu 1 ay sürdü) sinir bozucu bir servis yetkilisi her aradığında yeni bir strateji ile bizi onarıma zorladı. Bunu kabul etmeyeceğimi değişimi beklediğimizi söyleyince Arçelik ölü taklidi yapmaya başladı. Hiçbir muhatap bulamıyorum şu an. Mail attım buradan da yazdım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Artık yasal olarak hakkımı arayacağım. Arçelik'in satış sonrası hizmetleri bir felaket!

02 Aralık 2024 15:44 (Şikayetten 6 saat sonra)
Duygu
Duygu
09 Aralık 2024 06:44

1.5 aydır şikayet bildiriminden sonra arayan yetkililer sürecin sona yaklaştığını, yeni ürünün Ankara'da bayisine teslimini bekliyoruz gibi ( değişim talebimden beri sürecin sürekli ilerlemede olduğunu belirterek) konuşurlarken bir anda bir servis yetkilisi özelden arayarak farklı taleplerle beni onarıma zorluyor. Arçelik markası diye güvenip aldım 1.5 aydır perişan oldum. Madem teknik servisi yine evime sokacaktınız neden sürekli yalan söylediniz ürününüz değişecek geldi geliyor diye. Pes! Pes! 3 kuruş maaşımla taksitle aldığım ürün kusurlu bunu hala ispatlamama rağmen nereden çeviririz yıldırırız diye düşünüyorlar maalesef

Serkan
Serkan
Şikayeti Çözüldü

Selam sorun çözüldü mü. Bende de sürekli uğultu sesi var

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Bitmeyen Ses Sorunu

Hatice