Erdem sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 23:41

25.11.2023 tarihinde Ankara Altındağ ilçesinde bulunan Şimşek AVM'den EAM2023000003234 numaralı fatura ile almış olduğumuz Arçelik marka 11140 m 11 kg'lik sözde son sistem çamaşır makinemde kurulum yapıldığından beri zaman zaman yıkanan kıyafetlerimizin çeşitli yerlerinde delikler ve yıpranmalar oluyordu. Biz de bunu çamaşırların eskimiş olacağına yorumluyorduk. Hatta Madame Coco'dan alınmış Dokuma bir battaniyemin de çeşitli yerlerinden tiftik tiftik çıktı, bunu da battaniyenin el örgüsü Dokuma oluşuna yorumladık. Lakin iki hafta önce iki makinelik yıkamış olduğum salonuma ait iki adet tül, yatak odasına ait tül ve iki adet fon perdesi ile kızımın odasına ait tüllerimde yer yer yırtılmalar, büzülmeler ve ince çorap kaçığı gibi kaçıklar oldu ve kullanılmayacak hale geldi. Makinenin içine herhangi bir metal parçanın girmiş olacağı düşüncesi ile bakıp elimizi gezdirdiğimizde, elimizi dahi çizecek seviyede kazanın tamburunun arka kısmında çapak olduğunu ve bugüne kadar yıpranan çamaşırlarımıza neyin zarar vermiş olduğunu gördük. Hemen servisi aradık ve 19.06.2024 tarihinde teknik servis geldi ve aynı sorunu kendisi de görüp kabullendi. Hasar gören perdelerimizin ve makinenin sorunlu yerinin de fotoğraflarını çekip makinenin sorununun çözümü ve yırtılan perdelerimizin hasar tespitinin yapılıp gerekli ödemenin yapılmasına ilişkin rapor çıkarılacağını söyledi. Lakin 20.06.2024 tarihinde yapmış olduğu geri dönüş ile makinenin ilk 6 aylık süresini doldurduğu gerekçesi ile yenisinin gelmeyeceğini, sadece parça değişiminin yapılacağını, zarar gören 6 adet perde ve fonlarım için herhangi bir ödeme yapılamayacağını ve hatta makineye bu hasarı herhangi bir kıyafete ait fermuarın sebep olduğunu ileri sürdüler. (Sözde kaliteli son sistem üretim yapan koskoca Arçelik, kazanın tambur kısmının bir fermuarda zarar görecek kadar ayıplı mal üretip piyasa sürerek halkı mı yanıltıyor? ) o günden bugüne kadar her gün aramış olduğum sözde dünya markası Arçelik firması hep olumsuz cevap verdi. Dar gelirli bir aile olarak bu hayat pahalılığında mağduriyetimin giderilmesi için hakkımı Tüketici Mahkemelerinde yasal yollarla arayacağımı dile getirdiğimde, Arçelik isminin böyle bir platformda geçmesinin kurumsal kimlikleri açısından nahoş bir durum yaratacağını ve ellerinde görüntüleri mevcut olan perdelerimi yeniden inceleyeceklerini ve bize dönüş yapacaklarını söylediler.

28 Haziran 2024 13:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay

05 Ocak 2025 00:01

Gümüş
04 Eylül 2023 15:27
Arçelik 9124 N Çamaşır Makinesi Eşyalarımı Yırttı!
Celalettin sonuçtan hiç memnun değil

Celalettin
06 Mart 2024 21:33