Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 278551 Eı Kodlu 78 Cm Giderilemeyen Gürültülü Çalışma Arızası

10 Mayıs 2023 01:26

06.08.2022 Tarihinde Arçelik 278551 eı kodlu 78 cm buzdolabı satın aldım. Dolap ile ilgili önce çekmece altında su birikme problemi ve dolabın gürültülü çalışması sebebiyle 4 kez servis geldi. Parça değişimleri de yapıldı fakat ses kesilmedi. En son dolabın değişmesini talep ettim ama servisin son gelişinde yine fan sesi olduğunu belirttiler ve değişimi reddettiler. Ama bir önceki servis kompresörün değişmesi gerektiğini söylemişti ve sipariş etmişti fakat kompresör değişimi için gelen usta geçme bir parçanın yerinden çıktığını komp. Değişimine gerek olmadığını belirtti. Ayrıca dolap E13 arızası verdiğini söyledik ve bu arıza kompresör arızası olarak geçmekte ama bu da dikkate alınmadı.

Sonrasında ses yeniden ortaya çıkınca dolabın değişimi için incelemeye gelen servis yetkilisi fan değişimi yapılacağını belirtmiş ve merkezden dolap değişimi yapmayacaklarını ve fan değişimi ile sorunun çözüleceğini belirtmişlerdir. Bu arada bu bir fan da önceki servis gelişlerinde değişti. Servis personelleri de sorunu çözemiyor. Bu ürünü aldığıma gerçekten pişmanım. Ekli video da duyacağınız sesle dolap çalışmakta. Servis geliyor. Ses bir süre kesiliyor ve bir süre sonra videodaki ses tekrar ortaya çıkmakta.

profile profile profile
10 Mayıs 2023 10:47 (Şikayetten 9 saat sonra)
10 Mayıs 2023 11:52

Sn. İlgili, İlk olarak Arçelik web sitesi üzerinden şikayetimizi iletmiş olup iki kez kayıt oluşturulmuştur. Ayrıca defalarca servis talep edilmiş ve sorun çözülmediği için bu platform üzerinden çözüm arıyorum. Talebimle ilgili olumlu dönüşlerinizi bekliyorum. Saygılarımla İyi günler dilerim.

12 Mayıs 2023 12:19
Arçelik 278551 Eı Kodlu 78 Cm Giderilemeyen Gürültülü Çalışma Arızası

Sn. Arçelik Yetkilisi, 11.05.2023 tarihinde gelen servis dondurucu bölmesindeki fandan ses geldiğini belirterek ilgili bölümü açtı. Burada buzlanma olduğunu, dolabın fişinin çekilmesi gerektiğini, fanın değiştirileceğini ve fan gelip takılıncaya kadar da böyle kalması gerektiğini belitti. 2 gün boyunca buzdolabını kullanamayacak olmak ciddi bir sorun ve söylenilen arızanın doğruluğundan da emin değilim. Artık bakalım ne zaman diğer servis gelecek, bekliyoruz, servis elemanları hayatımızın bir parçası haline geldi, kendi ilçemiz ve civar ilçelerin servis personellerini tanıyoruz. Bunca servis elemanın daha problemin bile ne olduğu tespit edemediği bu buzdolabının acilen değişmesini talep ediyorum.

12 Mayıs 2023 14:27

Sn. Arçelik yetkilisi; Bu 2 gündür buzdolabı çalışmıyor evde, anlıyorsunuz değil mi yaşadığımız sıkıntıyı. Karar verirken empati yaparak karar verirseniz memnun olurum.

15 Mayıs 2023 23:56

Sn. İlgili, 4 gündür çalışmayan dolabımızla ilgili 15.05.2023 Tarihinde ürün değişimini reddederek fan değişimi için göndermiş olduğunuz servis personeli bir sensör ile gelmiştir. Kendisine bir önce gelen servis yetkilisinin derin dondurucu fanı değişmesi gerektiğini belirttiğini söyledik. Kendisi buz dolabını inceledi ve çalıştırdığında defalarca E13 arızası ekranda görüntülendi. Tüm daha önce olmuş olan seslerin kayıtları dinletildi ve dolapta bir problem olduğunu kendisi de anladı. Burada bizim mağduriyet yaşadığımızı ve bu süreçte kullanmak üzere ikame dolap temin edebileceklerini belirtti. Fakat bu halde çalışması söz konusu ise bu dolabı kullanabileceğimizi aksi halde ikame dolap için yerimizin olmadığını belirttik. Oda mevcut dolabı şimdilik kullanabileceğimizi belirterek ses ve görüntü kayıtlarını WhatsApp üzerinden 05557880404 numarasına göndermemizi istedi ( kayıtlar gönderildi). Ayrıca bir önceki servis personellerinden birinin derin dondurucu fanına ulaşmak için söktüğü arka kapağın 5 adet tırnağının kırıldığı bugün tespit edilmiştir. Bugünkü servis talebimizle ilgili günlük notumuz bu şekildedir. Tekrar söz konusu ürünün değişimini talep ediyorum. Bir sonraki servis macerasında görüşmek üzere... Saygılarımla

Canberk sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Tekrarlayan Buzlanma Ve Sızıntı, Üç Kez Tamir Sonrası Değişim Talebi

Canberk
24 Ocak 17:30
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Su Sızdırma Ve Koordinasyon Sorunları Nedeniyle Arçelik Buzdolabının Ücretsiz Değişimi Talebi

17 Şubat 12:57
Tüm 278551 EI Şikayetlerini Gör