Emre sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2023 13:30

Merhabalar. Arçelik 270560EGC buzdolabım. Fitil ile. Buzdolabı arasından hava almaktadır. Bu sebepten dolayı Su gözükmektedir. Gelen teknisyen arkadaş. Garantili malzemeye. Su döküp gittiler. Düzelecek dediler. Garantili malzeme su dökmek nedir? Ayrıca kapı simetrik durmuyor yamuk yumuk diyor bu modelleri böyle dediler. Servis notunda ayak ayarı yapıldı olarak yalan yanlış beyanda bulundu. Bu modeller satış yapılırken böyle değil de sonradan mı böyle ayıplı malzeme oluyor? Ve bu olay ile yaklaşık 1 buçuk 2 aydır uğraşıyorum bir türlü çözüm bulamadınız ya da bulmak istemiyorsunuz. Gerçekten Arçelik pişmanlıkmış onu anladım. Extra garanti bile yaptırmıştım gerçekten yerli olsun bizden olsun istedik ama pişman oldum. Bir tane bir yetkilide çıkıp demiyorki ben size yardımcı olacak müşteri hizmetleri ben notumu aldım üst birime ileteceğim ben notumu aldım şöyle böyle ama halen ama halennn bir çözüm yok yazık.

Ve sonrası şöyle gelişti.
Bugünkü randevumla ilgili olarak bunu defalarca söylememe rağmen tekrardan Mahmutbey servisi yönlendirildi. Geçen sefer gelen teknisyen arkadaş gelecekse eğer başka bir arkadaş gelsin istedim. Tamam dediler. Başka teknisyen gelecek. Bugün az önce aradım teknisyen arkadaş istemediğiniz için başka bir güne randevu vereceğiz dediler. Bu zaten bugünkü randevuyu alırken başka bir teknisyen gelsin diye aradım dedim. Beni beklemeye aldılar sonra dediler ki teknisyen arkadaşı istemediğiniz için kendisi gelmek istemiyor dediler. Yarında klima ıvır zıvır açılışları var başka bir güne oluşturalım dediler. Zaten 1 hafta önce oluşturulmuş randevuyu işlerimi ona göre ayarlayıp izin almıştım.

Umarım yardımcı olabilecek bir yetkili bu mesajımı okur.

23 Ağustos 2023 16:56 (Şikayetten 3 saat sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 13:46
Arçelik Buzdolabı İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
13 Ağustos 2023 18:46

10 Aralık 2023 20:16
Emre sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 18:40
"Zor uğraşlar sonucu yetkili yönetici yardımcı oldu teşekkür ederiz"
Arçelik Buzdolabı Pişmanlıktır Eviniz Tekkeye Döner
Arçelik Buzdolabı Pişmanlıktır Eviniz Tekkeye Döner
Osman sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 09:26
Arçelik Kategorileri