Tevhide sonuçtan hiç memnun değil

Tevhide
22 Ekim 2024 10:54

Sosyal medyada Akbank 50 bin faizsiz nakit avans başvurusu gördüm. Başvuruyu oluşturdum, bu tamamen benim hatam. Daha sonra 0850 640 15 39 numarasından Akbank'tan arandığımı söyleyip, sosyal medyadan bir başvuruda mı bulundunuz, sahte hesap sayfası o sayfalar dendi. Hesabınıza Gürcistan'dan giriş yapılmış dendi. Bu konuşmaları dinlerken hep şüpheli bir şekilde dinledim. 444 25 25'e bağlayacağım sizi dendi, oradan 1'i tuşlamanız gerekiyor dendi. Ben ticaretle uğraşıyorum, Akbank posta kullanmıştım ve sürekli 444 25 25 ile Akbank müşteri hizmetlerine bağlanıyordum. 444 25 25 arayınca hiç şüphe etmeden Akbank'tan gerçekten aradıklarını düşündüm ve 46 bin TL hesabımdan çekildi. Burada Akbank'ın kendi numarasından beni nasıl ararlar, nasıl onay isterler, savcılığa şikayette bulundum. Akbank'ın müşteri hizmetlerinden de bankada çalıştığım personelle de şikayet oluşturdum, paramın geri yatması için fakat benim hatam olduğunu, paranın geri yatmayacağını mail ile bildirdiler. Evet, benim de hatam vardı ama 444 25 25 Akbank'ın kendi numarası. Bu numaradan beni iki defa arayıp onay istediler, o yüzden şüphe etmedim. Bankacı, sizi farklı numaradan arayıp Akbank numarası da çıkabiliyor dedi ama daha sonra arama kaydından aynı numarayı arayınca direkt Akbank müşteri hizmetlerine bağlanıyor. Akbank'ın numarasından beni aramaları tamamen Akbank'ın suçu. Sahte hesaplar nasıl Akbank'tan beni aratabilir? 444 25 25 beni aramasaydı inanmayacaktım, 46 bin TL zarara uğramayacaktım. Savcılıkta Akbank'tan sürekli şikayet geldiğini söylediler. Zaten ben 3 yıldır Akbank müşterisiyim. Bu mağduriyetim giderilene kadar her yere yazacağım. Bir bankanın numarası nasıl olur da sahte hesaplar tarafından müşteriyi aratabilir? Günlerdir uyuyamıyorum. Bu haksızlık, umarım param iade edilir.

profile profile

Cagla sonuçtan hiç memnun değil

Cagla
22 Kasım 2024 15:32
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
08 Haziran 2024 21:03
Akbank 444 25 25'i Kullanarak Hesaptan Bilgim Dışında Para Çekme
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
14 Eylül 2024 18:38

Akbank Güvenlik Zafiyeti: Hesabımdan İzinsiz Kredi Çekildi

Zehra
08 Ocak 2025 22:45
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Seval
15 Kasım 2024 17:40