Recep sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kredi Kartı Borcumu Ödeyemiyorum

Recep
01 Ekim 2024 16:56

Ben Akbank müşteri hizmetlerini arayıp mobil uygulama ve kartlarımı kullanıma kapatmak istedim. Kapatma işlemleri yapılmadan önce işlemi yapan kişiye kredi kartı borcum olduğunu bu borcu sonrasında nasıl ödeyeceğimi sordum. İşlemi yapan görevli müşteri hizmetlerini arayarak borcu ödeyebilirsiniz dedi. Sonrasında bende kartlarımı ve mobil uygulamayı kullanıma kapattım. Fakat bugün müşteri hizmetlerini arayıp kredi kartı borcumu ödemek istediğimde bu işlemin yapılamayacağını söylendi. Tekrar kartımı kullanıma açmak istediğimde ise bunun için şubeye gitmem gerektiğini söylediler. Benim ikamet ettiğim ilçede Akbank şubesi bulunmuyor. Bende çalışan biri olduğum için il merkezine de gidemem. 2 Ekim'de kartımın borcunun son ödeme günü. Eğer ödeyemezsem faiz işleyecek. İşlemleri yapan müşteri temsilcisi yanlış bilgi vermeseydi ben kartımı kullanıma kapatmayıp bugün borcumu öderdim. Böyle bir sorun da yaşamazdım. Hesap açma, kredi kartı başvuru işlemlerinin hepsini mobil uygulama üzerinden yaptım. Ama hesabımı tekrar geri aktifleştirmeyi ne müşteri hizmetleri ne de uygulama üzerinden yapamıyorum. Akbank gerçekten mağduriyet yaratmakta bayağı maharetliymiş. Kendilerini tebrik ediyorum.

Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Borç Kapanmasına Rağmen Alınan Fazla Para

Nurbanu