Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kredi Kartı Başvurusu 500 TL Chip Para Kazanma Sözünü Tutmadı

Akbank Kredi Kartı Başvurusu 500 TL Chip Para Kazanma Sözünü Tutmadı
Oguzhan
13 Eylül 2024 14:14

Mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi oldum. Hesap açarken kredi kartı istemediğimi belirttim. O sırada karşıma kredi kartına başvur; 1 yıl aidat ödeme ve 500 TL Chip Para kazan yazıyordu. Bunun üzerine kredi kartı başvurdum. Ancak Chip Para yüklenmedi. Bunun üzerine müşteri temsilcilerinizi aradım. Kayıt oluşturduklarını söylediler. Aradan zaman geçti dönen olmadı. Bunun üzerine tekrar temsilcinizi aradım. Herhangi bir kayıt göremedi ve tekrardan kayıt oluşturdular. Epey zaman geçti yinen dönen olmadı. Dün tekrar temsilcilerinizi aradım. Bana kaydın sabah sonuçlandığını en geç 2 saat içerisinde döneceklerini söyledi. Kayıt sonucunu siz göremiyor musunuz dedim ancak göremiyorlarmış. Bekledim yine dönen olmadı. Bugün tekrar aradığımda ne hikmetse temsilciniz kayıt sonucunu gördü ve öyle bir kampanya görememişler. Zaten bunu en başında görememişlerdi, bunun için kayıt oluşturduk zaten. En başından beri benim karşıma çıkan 500 TL Chip Para kazan yazısının ekran görüntüsü var bunu göndereyim size diye defalarca söylememe rağmen hiçbiri istemedi. Sadece kayıt oluşturdu. Adamlar bunu benden almadan nasıl görecek. Bugün ki arkadaş kampanya birimine yönlendirdi. Zar zor bağlandık. Her seferinde aynı şeyleri anlatıyorum her konuştuğuma. Diyorum ekran görüntüsü var mail adresi ver atıyım bakın hemen. Ama yok. Zar zor bu mail adresinizi buldum. Eğer söz verdiğiniz Chip Para yüklenmeyecekse kredi kartımı iptal edeceğim. Yüklenmeyecek demeniz yeterli artık.

Sinan
21 Mart 2025 14:25

Haşim
23 Haziran 2024 13:48
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
05 Nisan 2024 21:07