Vodafone'da Devir İşlemi Ve Paket Değişikliği Sorunu

28 Aralık 2024 00:22

Vodafone hat devir değişikliği yapmak için bayiye gittim. Bayideki çalışan devri yaptı fakat cayma bedeli olacağını söyledi. Ben Vodafone'dan Vodafone'a devir yaptım, sadece isim değişikliği oldu. Kendi firmasına cayma bedeli yansıtan bir firmayla ilk defa karşılaştım. Devamında devir değişikliğini yaptılar fakat paket değişikliği de yapmam gerektiğini söylediler. Ben de paket değişikliği yapmak istemediğimi belirttim fakat böyle bir şey mümkün değil, paketinizde değişiklik yapmak zorundasınız dediler. Tamam dedim, paketimi değiştirirken bana minimum 550 TL'den başlayan paketleri söylediler. Daha uygun paket istedim ve daha uygun paket olmadığını, dilerseniz internet veya müşteri hizmetlerinden daha uygun paketle yardımcı olurlar dendi. Ama müşteri hizmetlerini aradığımda devir işleminin sadece bayiden yapıldığı söylendi. Dolaylı yoldan döngüye girdim. Sonra paketleri girerken temsilciyi gördüm ve ekranda daha uygun paket vardı, onu istedim. 370 TL'lik pakete geçirdiler. Başta mümkün değil deyip sonra bu pakete geçirdiler. Ben bu durumdan şikayetçiyim. Kendi firmasına cayma bedeli yansıtan ve devir değişikliğinde paket değiştirmek gerekiyor denmesi tamamen yanlış. Çünkü internet üzerinde böyle bir yazı buldum: "Devir, ödeme tipi değişikliği, numara değişikliği vb. durumlarda tarife devam eder mi? Evet, devam eder." Bu durum hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum.

28 Aralık 2024 00:54 (Şikayetten 32 dakika sonra)
28 Aralık 2024 14:15

18 Temmuz 2023 11:26
Ceylan sonuçtan çok memnun

Ceylan
19 Ağustos 2024 17:57
"Size yazdıktan kısa bir zaman sonra dönüş oldu ve hemen çözüme ulaştım aylarca uğraştım sizin sayenizde hemen çözüldü Cook teşekkür ederim"
Vodafone Kategorileri